Antifa-geweld in het teken van het klimaatprotest

Door: Michael Stecher.

Patriottische maker van documentaire films door verscheidene linksen gewelddadig benaderd

https://www.bitchute.com/video/v3FheEsSqREq/

Rond de door de media hooggeprezen Friday For Future- demo’s is het de laatste tijd tamelijk stil geworden – rond het geweld van de links-extremistische Antifa helaas niet. hoewel er allang een verbod op de rode SA van kracht is, komt het steeds opnieuw tot ongeregeldheden en inmengingen.

Deze ervaring moest de patriottische documentaire-maker Michael Stecher op vrijdag 10 mei van het afgelopen jaar opnieuw opdoen: Op de Stuttgarter Marktplatz werd een zoveelste FFF-demo gehouden, toen Stecher door verscheidene Linksen werd gehinderd in zijn werk en gewelddadig benaderd.

Dat de infantiele klimaatprotesten allang door de Antifa zijn gekaapt, is voldoende bekend. Daarnaast waren de Antifanten evenwel niet te beroerd om ook nog weer eens met meerdere personen op één individu af te gaan. Een rechtszaak daarover vindt 20.1.2020 in Stuttgart plaats. Waarmee bewezen is, dat het hierbij gaat om een louter linkse indoctrinering, maar niet om serieus bedoelde milieubescherming!
Spreekkoren of spandoeken met holle frasen als: “Nooit meer Duitsland!” of “Duitse aardappelen stampen!” zijn bij FFF geen zeldzaamheid! Tig duizenden scholieren waren bereid, om daarvoor elke vrijdag de les te verzuimen!

Overigens: Op 3 januari van dit jaar werd de niet minder twijfelachtige leidende figuur Greta Thunberg 17 jaar oud. In dit geval feliciteren wij desondanks niet!

Door: Michael Stecher.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/01/14/antifa-gewalt-im-zeichen-der-klimaproteste/