Veelkleurigheid als nieuw symbool van een opspelende haat-maatschappij

Door: Alex Cryso

Waarom “tolerantie” en “veelzijdigheid” de grootste leugens van de tegenwoordige tijd zijn

Kinderen, die hun oma als “milieu-zwijn” betitelen, zijn geen liefhebbende kinderen! Mensen, die zelfs nu nog moorden door migranten tolereren en goedpraten, zijn evenmin liefhebbende mensen! Die behoren allang op één hoop te worden gegooid met alom veroordeelde Holocastloochenaars.

Men hoeft geen blik in de glazen bol te werpen of koffiedik te kijken, om te erkennen. dat er ook in het nieuwe decennium niet veel ten goede zal veranderen. Tenministe niet onder de bestaande voortekenen.

Het feit ligt er: Noch nooit was onze samenleving meer gespleten en heterogeen dan tegenwoordig! De ideale voorwaarden, om de uit Merkel, EU, Islamisering en asiel samengebalde waanzin ook verder de navenante voedingsbodem te leveren. Een land, dat niet van zichzelf houdt, kan anderen geen liefde geven – noch zichzelf, noch zij, die een “beschermingsbehoevende” en “hulpzoekende” indruk maken. Een volk, dat zichzelf niet respecteert, wordt veracht.

De liefde is in dit land helaas volledig verloren gegaan, teneinde de zelfhaat de vrije loop te laten. Wanneer mensen “Duitsland verrekke” op het dak schrijven of leuzen als “Iedere dag sterft Duitsland een beetje meer, en zo is het goed!” beitelen, heeft dat niets met het nieuwe liberalisme te maken, maar met tomeloze zelfverachting.

Alle gepropageerde ‘tolerantie”, “veelzijdigheid en “veelkleurigheid”, die allang tot volledig abstracte linkse strijdkreten werden gedeformeerd, ten spijt: Tolerantie betekent blinde devotie tegenover islamitische moordenaars en terroristen, Veelzijdigheid de zo breed mogelijk gevarieerde immigratie uit zoveel mogelijk islamitische landen en veelkleurigheid elke nog zo absurde links-doordrenkte nonsens als nieuwe toonaangevende cultuur en aandrijvende ideologie te verdragen.

Gender-meanstraiming, original play, homo-groteskheid, afstompings-TV, mieuwspraak, wietrokerscult, a-sociaalgedrag, de legitimering van kinderseks en wat er zoal nog meer in de door cannabis benevelde hersenspinsels reilt en zeilt.

Daarentegen is het pas goed en vogue geworden, als Duitsers elkaar verachten, teneinde elkaar als tweederangs mensen te behandelen.

Niet slechts de in hoge mate ergerlijke faux-pas van de WDR, die het milieuzwijn liet verworden tot Nazi-zwijn, maakt het duidelijk: Wij koersen af op een samenleving, waarin spoedig iedereen tegen iedereen is. Jongeren tegen ouderen, armen tegen rijken, migranten en ex-Duitsers tegen alles, wat zich nu nog als Duits beschouwt. Hoofdzaak is, dat het de “hoogvereerde gasten” verder goed gaat.

Een samenleving leeft zichzelf uit elkaar en ontwricht zichzelf, totdat alle flarden haar om de oren vliegen.

Ook als de auteur op sommige plaatsen een beetje klinkt als een prediker, dan blijft op deze plaats toch niets anders over, dan aan de volgende dingen te appelleren:
2020, dat betekent voor de laatste normaal gebleven- en helder denkende mensen wederom nauwer samen optrekken, bij elkaar blijven en metterdaad een beetje oog uitoefenen op de zwakheden en eigenaardigheden van de andere(n) (Duitsers). Zichzelf weer eens iets gunnen, zich echter tegelijkertijd te bezinnen op de waarde, die een even voorspoedig als geregeld samenleven pas mogelijk maken. Uiteindelijk zijn het net die dingen, die het leven wederom zo werkelijk mooi laten worden.

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/01/20/buntheit-als-neues-symbol-einer-aufstrebenden-hassgesellschaft/