Rechtbank München: Islamitische aanslagpleger kerk “psychisch ziek”

MOHAMED RIEP: “IK VERBRAND JULLIE, CHRISTENEN IN DEZE KERK, ALLEMAAL” EN “ALLAHU AKBAR”

Door: Michael Stürzenberger

Moslim Mohamed B. uit Somalië had op Paaszaterdag van het afgelopen jaar de St. Paulskirche in München overvallen en een massale paniek veroorzaakt (http://www.pi-news.net/2019/04/muenchen-geistig-verwirrter-stuermte-am-ostersamstag-st-pauls-kirche/). Hij gooide met stenen en schreeuwde het gebruikelijke “Allahu Akbar”, waarop vervolgens, zoals bekend, gewoonlijk een dodelijke terroristische aanslag volgt. Hierbij was een luide knal hoorbaar, omdat hij een zware steen de kerk binnen geslingerd had. Duizend christenen raakten in de kerk in paniek en vluchtten in doodsangst. Vrouwen en kinderen gingen tegen de vlakte en moesten vrezen, door de bang gemaakte menigte te worden vertrapt met de dood tot gevolg. De Moslim scandeerde ook nog: “Ik verbrand jullie, ciristenen in deze kerk, allemaal”, wat onheilspellend deed denken aan de handelswijzen van radicale Moslims in de Islamitische Staat.

Voor de Rechtbank München I werd nu het vonnis geveld. Een deskundige had de Moslim eerder gekwalificeerd als “ontoerekeningsvatbaar”. Hij zou “psychisch ziek” zijn. Waaraan hij lijdt, valt slechts te vermoeden. Een overdosis Koran binnengekregen? Teveel haat tegen christenen opgezogen uit zijn “Heilige Boek”? De 37-jarige Mohammedaan wordt nu ondergebracht in een psychiatrische kliniek. Hoe de behandeling er waarschijnlijk uit zal zien? Ont-radicalisering van islamitische haat tegen alle andersgelovigen? Een soort van ont-islamificering, zoals ook de Chinezen toepassen op fanatieke Oeigoeren-Moslims? Nauwelijks denkbaar. Veel eerder zou de gast van Merkel wel eens met veel begrip voor zijn “traumatische” belevenissen in verband met zijn “vlucht” met zorg omringd kunnen worden.

Zijn “psychische ziekte” heeft hem echter klaarblijkelijk niet verhinderd, uiterst goed gepland en doelbewust vanuit Somalië naar een land van ongelovigen te “vluchten”, waar de meeste buit te verwachten valt. Vanwege het buitensporig royale sociale systeem en de aan zelf-opoffering grenzende instelling van brede lagen van de bevolking, om alle mensen hartelijk welkom te heten, die aan de grens enigszins verstaanbaar het woord “asiel” er uit krijgen.

Voor de voor het merendeel Kroatische christenen werd de ontmoeting met de “bescherming-zoekenden” een nachtmerrie. Getuige Susanna B. beschreef de horror volgens het bericht https://www.rosenheim24.de/deutschland/muenchen-terror-stadt-panik-terrordrohung-theresienwiese-st-paul-kirche-messe-ostern-prozess-gericht-urteil-zr-13337586.html van “Rosenheim 24” voor de rechtbank aldus:

“De Dienst was al 20 minuten bezig”, vertelt ze. “Plotseling hoorde ik iemand schreeuwen. Er klonk een knal. Vervolgens probeerde iedereen alleen nog maar, naar buiten te rennen.” Van de ene seconde op de andere heerst er chaos in de kerk. Omdat de gangen nauw zijn,, vinden er veel botsingen plaats. Tenslotte liggen veel kerkbezoekers op de grond, anderen raken beklemd. “Ik had pijn, maar kon me niet bewegen”, zet Suzana R. uiteen. “Een paar mensen vielen bovenop me, anderen liepen over me heen. Het was verschrikkelijk. Ik dacht: Nu ga ik dood.”

Huilend vertelt Suzana R. over de Paasavond. Meerdere keren moet ze haar getuigenis voor de rechtbank onderbreken -nog steeds lijdt de pedagoge onder het voorval. “Ik ben sindsdien vreselijk bang om me in mensenmenigten te bewegen, en mijd het openbare streekvervoer.” Begrijpelijk, want in het gedrang in de kerk was Suzana R. minutenlang niet alleen bang, maar voelde ze zich ook volledig hulpeloos. Eerste hulp-verleners verzorgden de pedagoge later voor de St. Paulskirche terwijl de politie de dader, Mohamed B. arresteerde.

Dechristen-vijandige “psychisch zieke” Mohammedaan had van tevoren tegen een zijdeur van de kerk getrapt. Vier misdienaars moesten met vereende krachten de deur voor de islamitische aanvaller dichthouden, één van hen wist hem uiteindelijk af te sluiten. Maar Mohamed terroriseerde dóór. Hij greep drie bakstenen, ging ermee naar de zijvleugel van de hoofdingang en viel eenmaal binnen een bezoeker van de Dienst aan. Dit horrorscenario van aanvallende “psychisch zieke” Moslims moeten christenen in islamitische landen regelmatig meemaken.

Op 1 mei van het afgelopen jaar had de AfD voor de Paulskirche in München een manifestatie georganiseerd ter herinnering aan de islamitische aanslag op Paaszaterdag. Münchense “Anti”-Fascisten, die zo’n aanslag ogenschijnlijk niet stoort, en die klaarblijkelijk ook de hierbij verwonde Kroaten niet wilden herdenken, hielden om welke reden dan ook een tegen-demo. In de video van het PI-bericht is te zien http://www.pi-news.net/2019/05/muenchen-anti-faschisten-stuermen-afd-kundgebung-an-paulskirche/, hoe ze probeerden, de manifestatie te bestormen.

Op deze manier steunen links-extremistische Fascistn de onderwerping van ons land door Islamfascisten. Geestverwanten, zoals ook al in het pact der links-extremistische Nationaal-Socialisten met de politieke Islam. Het herhaalt zich, zij het onder enigszins andere voortekenen. Nu zijn de Socialisten rood in plaats van bruin.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2020/01/lg-muenchen-moslemischer-kirchen-attentaeter-psychisch-krank/