“Lesbiennes tegen Rechts” binden de strijd aan met homo-nationalisme in Duitsland

Door: David Berger.

Nadat een “Lesbisch koffiedrinken tegen Rechts” vorig jaar moest worden afgelast, hebben de Nazi’s in heel Duitsland zich op een verschrikkelijke manier vermenigvuldigd. Daar wil nu een geheel lesbisch netwerk “Lesbiennes tegen Rechts”, een eind aan maken.

Een jaar geleden kon PP berichten over een nieuw groot-offensief “tegen Rechts” https://philosophia-perennis.com/2019/02/23/lesbisches-kaffee-trinken-als-neue-superwaffe-gegen-rechts-entdeckt/: “Nu dienen enkele PP-lezers zich warm aan te kleden, want morgen heeft voor “Rechtsen” het laatste uur geslagen. De grote eindoverwinning in de ooit door Heiko Maas uitgeroepen “strijd tegen Rechts” staat voor de deur. Het superwapen heet “Lesbisch koffiedrinken tegen Rechts”.

Lesbisch koffiedrinken in Leipzig afgelast

Maar kort na het verschijnen van het artikel kwam vervolgens het teleurstellende nieuwsbericht https://philosophia-perennis.com/2019/02/25/leipzig-lesbisches-kaffeetrinken-gegen-rechts-abgesagt/: “Zware tegenslag in het midden-Duitse strijdgebied “tegen Rechts”. De “Lesbiennes tegen Rechts” hebben hun voor de afgelopen zondag aangekondigde, reeds bij voorbaat krantenkoppen opleverende “Lesbische koffiedrinken tegen Rechts” op korte termijn afgelast .”

En dat had gevolgen: Nadat de bijeenkomst moest worden afgelast, hebben de Nazi’s in heel Duitsland zich in kritieke mate zowat verhonderdvoudigd. Tot in homoseksuele kring zijn ze doorgedrongen en breiden ze zich daar uit. De Nazi-noodtoestand is dusdanig heftig geworden, dat daar zelfs geen lesbische koffie en lesbische lariekoek meer tegen helpen. Thans wil meteen maar een heel staatsomvattend netwerk “Lesbiennes tegen Rechts” Duitsland redden van het 4de Rijk.

Alice Weidel, Milo Yiannopoulos, David Berger

De TAZ https://taz.de/Lesben-gegen-rechts/!170236/ fêteert de moedige strijdsters nu al: “Het in 2018 opgerichte, staatsomvattende metwerk “Lesbiennes tegen Rechts” staat op tgen deze homo-nationalistische trend en strijdt tegelijkertijd tegen de bedreiging van Rechts voor lesbiënnes en in het algemeen.”

Want het ligt toch voor de hand, dat homo- en lesbisch zijn deel uitmaakt van van de rechtse strategieën – dan moet toch minstens het lesbianisme ook mogelijk zijn als deel van linkse strategieën: “Alice Weidel, Milo Yiannopoulos, David Berger: Men hoeft niet Jasbir Puar en haar boek “Terrorist Assemblages: Homonationalism in Queer Times” aan te hangen, om de analyse tedelen, dat homoschap of lesbianisme allang deel uitmaakt van de rechtse strategieën.

Als uitdrukking van zogezegd doordachte (sic!) avondlandelijke vrijheid, als vermeend door islamitische immigratie bedreigde levenswijze, dient de gelijkgeslachtelijke begeerte des te meer ter motivering van racisme en van het inperken van het basisrecht op asiel.”

Geweldig!

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/01/30/lesben-gegen-rechts-sagen-homonationalismus-in-deutschland-den-kampf-an/