Klimaathysterici in paniek: Record-temperatuur op Groenland met 64,9 graden Celsius – MIN wel te verstaan

Door: Michael Klein voor ScienceFiles https://sciencefiles.org/2020/02/21/temperaturrekord-auf-gronland-649-grad-celsius-minus-versteht-sich/

Na jaren van zogeheten door de mens veroorzaakte klimaatverandering heeft Groenland sinds 2 januari 2020 een record-temperatuur: -64,9 graden Celsius werden er op Summit Station gemeten. Misschien waren het ook wel -66 graden Celsius, zoals Electroverse heeft gemeld. Hoeveel het er ook waren, het was steenkoud en een record, want zo koud was het nog nooit eerder, sinds in het Summit Station van Groenland de temperatuur wordt gemeten.

Het Summit Station ligt midden in Groenland, zo om en nabij de 3200 meter boven de zeespiegel en is in de verhalen van de klimaathysterici vaak onderwerp van horrorberichten, zoals de volgende:

– IJs van Groenland smelt: Gevolgen voor de hele wereld

– De dag, waarop Groenland wegsmolt

De record-temperaturen, die “zelfs bij het Summit Station” werden gemeten, de “record-dooi”, ze waren voor het laatst in augustus 2019 onderwerp van de aangewakkerde hysterie in de betreffende junk-media. Sindsdien is de rust weergekeerd, want in Groenland is het winter. Het ijspantser groeit aan, de Jakobshavn Isbrae Gletsjer groeit aan https://sciencefiles.org/2020/02/15/kampf-ums-eis-dpa-will-gronland-gletscher-unbedingt-schmelzen-fake-news-per-faktenchecker/, zoals dat in de winter nu eenmaal het geval is, maar dat niet alleen: In de winter valt er de laatste jaren meer sneeuw in Groenland dan er in de zomer wegsmelt en in de winter krijgt de Jakobshavn Isbrae Gletsjer er meer ijs bij, dan hij in de zomer verliest. En omdat dat nog niet genoeg is, om het mooie vertellinkje van de door de mensheid veroorzaakte klimaatverandering onderuit te halen, is het thans ook nog eens steenkoud.

Een temperatuur-record voor Groenland! Zo koud als op 2 januari 2020 was het, sinds in Groenland de temperatuur wordt gemeten, niet. De temperatuur, die de thermometer van Summit Station op 2 januari heeft aangegeven, is met -64,9 graden Celsius een min-record en de op één na laagste temperatuur, die in de noordelijke hemisfeer tot nu toe werd gemeten. Paul Homewood heeft de koude recorddag van januari gedocumenteerd op zijn homepage https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2020/02/18/new-record-low-temperature-for-greenland-set-last-month/ en drie dagen geleden de bevestiging van het Deens Meteorologisch Instituut ontvangen, dat 2 januari 2020 metterdaad de tot op heden koudste op Groenland gemeten dag was.

En de media zwijgen.

De mainstream media, die elk volgens hen klimaat-gerelateerd kuchje van een Australische vuurvlieg melden, die zichzelf overschreeuwen, wanneer een record-temperatuur in positieve zin van de skala aan welke plek op aarde dan ook op de thermometer verschijnt, ze zwijgen, verzwijgen de tot nu toe op één na koudste dag, die ooit in de noordelijke hemisfeer werd gemeten. in de gegevens van NOAAs Earth System ReasearchLaboratory is de dag als volgt in kaart gebracht:

Summit 2019 – 2020

En nu we het er toch over hebben: Ziet U hier een globale opwarming?

Summit 2008 – 2020

Wij ook niet.
Dit zijn overigens de temperaturen, die sinds 2008 gemiddeld dagelijks bij het Summit Station werden gemeten. Hetzelfde Summit Station, dat in de bovengenoemde junk-media wordt benoemd als centrum van de Groenland-dooi.

Klimaatverandering wordt niet voor niets door ons als “hysterie” betiteld: Ze een volkomen onevenredige reactie op het systematisch gelanceerde catastrofe-fake-news, dat geen enkel verband houdt met de realiteit, zoals ze in harde cijfers wordt neergezet.

Binnen een paar jaar zal men aan de extraordinary public delusions een nieuwe ‘EPD’ kunnen toevoegen: die van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering.

Door: Michael Klein voor ‘ScienceFiles’.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2020/02/23/klimahysteriker-panik-temperaturrekord/