“Klote Duitser:” Nu treft de geïmporteerde haat ook mensen met migratie-achtergrond

Door: Redactie JouWatch.

Schwerin – Niet alleen Duitsers, ook Duitsers met migratie-achtergrond krijgen met de door Linksen en Groenen bevorderde en geïmporteerde haat te maken. De in de meest ware zin van het woord pijnlijke ervaring incasseerde de veelbelovende amateur-bokser en middengewicht Abud Abu Lubdeh (25) uit Berlijn. Hij werd op 13 februari in Schwerin bij een trainingsverblijf door drie Syriërs uitgescholden en raakte in een handgemeen verwikkeld.

Zoals Bokspresident Hans-Peter Miesner (75) in BILD https://www.bild.de/sport/mehr-sport/boxen/scheiss-deutscher-amateur-boxer-abud-abu-auf-der-strasse-verpruegelt-69012762,jsPageReloaded=true.bild.html#remId=1578336566944768890 bericht, wilde Abud tijdens een trainings-pauze iets kopen op de Marienplatz en droeg daarbij zijn Nationale-elftaljack met het opschrift ‘Duitsland’. Hij liep direct drie Syriërs tegen het lijf, die hem, mogelijk uit dankbaarheid voor Moedertje Merkels volledige pension, uitscholden voor ‘klote Duitser’. Het kwam tot een knokpartij, die voor de veelbelovende bokser – drie tegen één – niet genadig afliep.

De politie in het Groen-links-rode bastion had meer dan 10 dagen nodig, om met het gebeurde op de Marienplatz uit te rukken en laat cryptisch en vaag één dag na de gebeurtenis weten: “Gisteravond kregen op de Marienplatz vier mannelijke personen ruzie met elkaar. Vervolgens ging alles heel snel, het kwam tot een korte, maar heftige knokpartij, waarbij alle personen tegen de grond gingen. Getuigen van het voorval probeerden er tussen te komen en informeerden de politie. toen de politie-ambtenaren arriveerden, bevonden zich ter plekke nog twee betrokken personen. Bij de betrokkenen gaat het om een Duitser en om een Syrische staatsburger. Waarom de mannen ruzie kregen, wordtnog door de politie onderzocht. Meerdere aangiftes wegens gevaarlijke lichamelijke verwonding en belediging werden opgenomen.

Intussen heeft de politiewoordvoerder van Schwerin, Steffen Salow (52) met het oog op de achtergronden ertoe besloten, tegenover BILD met een nauwkeurige omschrijving van het geïmporteerde geweld aan te komen. Hier heet het: “De Duitser is volgens zijn eigen verklaring aangesproken, geprovoceerd en beledigd. Hij heeft de drie mannen van arabische origine daarop ter verantwoording geroepen. Het kwam tot een korte, maar heftige knokpartij.”

Twee van de Syriërs zijn na de vechtpartij gevlucht, de derde werd voorlopig aangehouden. Zoals niet anders te verwachten viel was de “beschermingzoekende” 20-jarige Syriër in het bezit van een strafblad. “Tegen hem liepen reeds meer dan 20 zaken”, heet het volgens BILD vanuit politiekringen.

De bokser Abud Abu Lubden werdgeboren in Bonn. Zij vader is Palestijn, werkt als arts. Door de aanvallen door de drie Syriërs valt de amateursporter uit voor de Olympia-kwalificatie. Hij moet aan zijn hand worden geopereerd. (KL)

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2020/02/26/scheiss-deutscher-nun/