Het “Mea culpa” van een restauranthoudster als schandmerk van deze regering

VERBIJSTEREND DOCUMENT VAN DE TOESTANDEN IN MERKEL-DUITSLAND

Door: Eugen Prinz.

Afgelopen zaterdag was er in Wesel een AfD-manifestatie in kleine kring gepland, met de parlementsafgevaardigde Stephan Brandner. Zoals zo vaak werd deze door links-radicale vijanden van de democratie verhinderd met demonstraties en protestmarsen “tegen Rechts”.

Resoluut verplaatsten de organisatoren de manifestatie naar het nabijgelegen stadje Voerde in het restaurant “Zur Kutsche”, waar de samenkomst vervolgens ook kon worden doorgezet.

“Mea maxima culpa” per video

Een dag later publiceert de restauranthoudster van de gelegenheid, Izabela V. uit Voerde, op Facebook een bijna twee minuten lange video, waarin zij volledig van de kaart en zowat in tranen drie maal smeekt om “vergeving”, dat ze haar ruimte ter beschikking heeft gesteld aan de AfD.

Niet alleen wat zij zegt, maar ook de duidelijk waarneembare, volledig desolate toestand van de arme vrouw laat vermoeden, wat zij heeft moeten doormaken, nadat het feit, dat de AfD-manifestatie in háár zaak had plaatsgevonden, aan het licht was gekomen.

Haar gezicht weerspiegelt onversneden angst en vertwijfeling en het kost geen moeite, om zich een voorstelling te maken van de dreigtelefoontjes, beledigingen en scheldkanonnades, waaraan ze klaarblijkelijk blootgesteld is geweest.

“Alstublieft, vergeef mij, dit zal nooit meer voorkomen”. (De volkomen beangstigde restauranthoudster Izabela V. in haar video op Facebook)

Schande over deze regering!

Hier werd een mens, uit angst om zijn eigendom en zijn fysieke ongeschondenheid, ertoe gedreven, zichzelf in het openbaar te vernederen. Hoe groot moet de vertwijfeling zijn, wanneer men geen andere uitweg ziet dan in alle openlijkheid een dergelijke psychische striptease te voltrekken.

Dit 96 seconden durende videomateriaal is echter vooral één ding: een veelbetekenend document voor de verbijsterende toestand van onze democratie en een schandaal voor deze regering, die het inwortelen van dergelijke toestanden heeft toegelaten, ja zelfs gestimuleerd.

Opmerking:

In de reageerdersruimte wordt er terecht op gewezen, dat het restaurant “Zur Kutsche” niet meer bestaat. Deze omstandigheid en het feit, dat het oude naambord nog steeds boven de ingang prijkt, zowel als de volledige naam van de betrokkenen, waren de auteur bekend bij de publicatie van het artikel. om privacy-beschermende redenen is de auteur hier echter niet op ingegaan. De vrouw heeft genoeg meegemaakt en heeft geen behoefte aan telefoontjes van lezers, die daar misschien anders tegenaan kijken.

Door: Eugen Prinz.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2020/03/das-mea-culpa-einer-wirtin-als-schandmal-dieser-regierung/