Europol: Grootste gevaar voor terrorisme in EU gaat uit van Islam, nauwelijks sprake van rechts terrorisme

(Eigen bericht, David Berger, Peter Helmes)

Het nieuwste, algemeen beschikbare “Terrorism Situation and Trend Report” https://www.europol.europa.eu/activities-services/main-reports/terrorism-situation-and-trend-report-2019-te-sat van Europol, het politie-bestuursorgaan van de EU, staat in krasse tegenstelling tot de uitspraken van duitse politici: Volgens dit rapport gaat in Europa het grootste gevaar uit van islamitisch terrorisme, daarna komt het linkse terrorisme. En: Van rechts terrorisme is nauwelijks sprake.

Van de kanselier tot aan de extremisme-gevolmachtigden van de vereniging van kleine tuiniers van Tietjerkstradeel gonst het momenteel in volmaakte eensgezindheid door ons vaderland: “Het rechts-extremisme is tegenwoordig zonder meer het grootste gevaar!”

Jihad-terrorisme stelt alle andere vormen van terrorisme in de schaduw

Des de verbazingwekkender is het, dat de nieuwste publicatie van “Europol” dit compleet anders ziet. In haar nieuwste “Terrorism Situation and Trend Report” bespeurt het politie-bestuursorgaan van de EU de gevaren heel ergens anders.

Meteen al in het voorwoord van het bijna 100 bladzijden tellende rapport heet het: ‘In het jaar 2018 betekende het terrorisme nog steeds een grote bedreiging voor de veiligheid in de EU-lidstaten. Bij verschrikkelijke aanslagen, zoals die in Trèbes, Parijs, Lüttich en Straatsburg door Jihadisten werden begaan, kwamen bij elkaar dertien mensen om het leven en raakten vele anderen gewond.”

Nieuwe trend: Biochemisch en nucleair gevechtsmateriaal:

In 2018 was er sprake van drie gebeurtenissen met chemisch, biologisch, radio-actief of andernucleair (CBRN) gevechtsmateriaal.

In mei 2018 werd een egyptische staatsburger gearresteerd in Frankrijk vanwege de verdenking van het plannen van een terroristische aanslag. In zijn woning in Parijs werden buskruit en pyrotechniek in beslag genomen en meerdere tutorials gevonden, die uitleg geven over hoe een IED tot stand wordt gebracht en hoe Ricin wordt gebruikt om een terroristische aanslag te plegen.

In Juni werden de plannen voor een terroristische aanslag in Keulen(Duitsland) met Ricin ontdekt. De politie vond een grote hoeveelheid van reeds geprocuceerde Ricinin de woning van eenTunesische staatsburger. De verdachte, zogenaamd geïnspireerd door IS, had gepland,het Ricin te combineren met springstof en het vervolgens zo wijd mogelijk rond te strooien. In verband met het onderzoek werd ook zijn echtgenote gearresteerd.

In november werd op Sardinië ( Tialië) een eveneens
Libanese burger gearresteerd vanwege het plannen van een chemisch-biologische aanslag. Zijn doelstelling was het, om met een mengsel van dodelijke vergiften het drinkwater te verontreinigen.

Rechts terrorisme hiermee vergeleken onbeduidend

En heel ondubbelzinnig komt vervolgens ook vanuit de studie naar voren: Het grote gevaar in Europa gaat uit van het islamitische terrorisme, daarna komt het Linkse terrorisme. En: van rechts terrorisme is bijna geen sprake. Bron: David Berger, https://philosophia-perennis.com/2020/03/06/europol-groesste-terrorismusgefahr-in-eu-geht-vom-islam-aus-rechter-terror-kaum-vorhanden/)

Nieuwste bericht alleen toegankelijk voor politici

En voor iedereen, die daar nu tegenin brengt, dat het hier immers om een oud bericht gaat: Het nieuwste komt er blijkbaar ook nog aan. Dat is echter alleen toegankelijk voor een kleine kring van politici. Nicolaus Fest heeft het al bekeken en toont aan, dat er aan de beschreven tendens niets is veranderd. Geheel integendeel. Leest U de aanvulling van Peter Helmes.

***

IS OOK EUROPOL DOOR DE NAZI’S GEÏNFILTREERD?

Trekt hier misschien zelfs Hans Georg Maassen als man achter de schermen aan de touwtjes, teneinde de in Duitsland gestokte eindoverwinning met behulp van organisaties in vijandelijke staten wederom in het geplande stijdschema te krijgen?

We weten het niet, maar na alles, wat de feiten-checkers van de duitse regering ons de laatste tijd laten weten, zou dit scenario wel eens zeer waarschijnlijk kunnen zijn!

Het nieuwe Europolbericht 2020 (geclassificeerd, slechts toegankelijk voor afgevaardigden onder veiligheidsvoorwaarden, niet gepubliceerd)komt volgens de heer Fest tot exact die resultaten, die de gewone man dagelijks waarneemt, als hij niet alleen ÖR en eenheidspers tot zich neemt.

Het bericht weerspreekt diametraal het beeld van de toestand, die in Duitsland door de belangstellende politieke toneelspelers met inbegrip van de media-maffia wordt geschilderd en met volharding onder het volk wordt gebracht.

Dit verklaart tevens, waarom als een geheime zaak wordt behandeld. Het zou zeker geen nut hebben, vermoedelijk zelfs onvergeeflijk zijn, als iedereen het zou kunnen nalezen. Dan zouden de feiten-checkers nog eens wat te doen hebben…

——
Hoe het beruchte “rechtse” geweld door Links wordt geconstrueerd, is duidelijk gemaakt door de Minister-president van Brandenburg Dietmar Woidke (SPD) op de Info-radio van de RBB. Er is in zijn bondsstaat sprake van veranderingen wat betreft het onderzoek naar rechts-extremistische strafbare daden.

“Bij de politie wordt iedere gewelddadige actie, waarbij niet (!) is bewezen, dat hij niet (!) rechts-extremistisch is gemotiveerd, in de statistiek mee-opgeteld”…

Elke linkse false-flag-actie van Links wordt toegeschreven aan Rechts.

Bijvoorbeeld bij de Al-Quds demo’s van moslims zoals in Essen, waar Hitlergroeten werden gebracht, Sieg Heil en J**** aan het G** geroepen werd, werden deze strafbare feiten (!!) vanzelfsprekend toegeschreven aan Rechts, aangezien er voor islamitische rechtse strafbare feiten geen eigen statistiek ís. Zo marcheert de duitse statistiek. (Netzfund
)

Door: David Berger en Peter Helmes.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/03/08/europol-groesste-terrorismusgefahr-in-eu-geht-vom-islam-aus-rechter-terror-kaum-vorhanden/