De leugen van de “vluchtelingenkinderen” – geheel concreet

Door: Wolfgang Hübner

Ook de kleurrijke republiek heeft momenteel enkele problemen met dat zekere virus. Alleen maar goed, dat Merkel en Spahn alles onder controle hebben. Daardoor kan zelfs de president op zijn eindeloze tekstballonnen-tournee verder vol haat de haat van de anderen aan de kaak stellen. En Seehofer mag volgens één van zijn beroemde ‘Drehhofer’-pirouettes al spoedig gelukkige “vluchtelingenkinderen” samen met de ouders en véle broertjes/zusjes vanuit de onmenselijke Griekse kampen hartelijk, zij het dan ook liever zónder handdruk begroeten.

Onder hen zullen familiair begeleide onbegeleide minderjarige meisjes, die zogenaamd buitengewoon worden gewenst door de Berlijnse Coalitie, echter bijna niet worden vertegenwoordigd. Want volgens een bericht van de FAZ van 11 maart 2020 hebben de Grieken 5463 onbegeleide minderjarige “vluchtelingenkinderen” in hun land geregistreerd.Hiervan zijn 92,5 procent van het mannelijk-, maar slechts 7,5 procent van het vrouwelijk geslacht. Aangezien Griekenland veeleer een behoudend- dan een divers land is, hebben de autoriteiten aldaar schandalig genoeg niet één ‘multiple’ geslacht vastgesteld.

Kinderen onder de 14, die door de Coalitie evenzeer worden gewenst, maken evenwel slechts 9 procent van de onbegeleide minderjarigen uit. De zeer grote meerderheid van deze groep bestaat namelijk uit mannelijke jongeren in de leeftijd van 15 tot 17 jaar. 44 Procent daarvan is afkomstig uit Afghanistan, 21 procent uit Pakistan, pas op de derde plaats komen de 11 procent, die afkomstig zijn uit Syrië of dit althans beweren. Zelfs de leidinggevende van een Griekse hulporganisatie moet toegeven: “Mannelijke jongeren worden vaak door hun families of dorpsgemeenschappen van geld voorzien en op reis gestuurd, teneinde vervolgens andere leden van de familie over te laten komen”.

Echter niet naar Griekenland, maar bij voorkeur naar Cuitsland, desnoods ook naar Frankrijk of Finland. Al deze feiten hoeven de beslissende organen van de Berlijnse Coalitie niet uit de krant te halen, een telefoontje naar Athene is daarvoor voldoende. Of dit ook gebeurd is – niemand weet het. Zeker is desondanks, dat De Duitse Openbaarheid weer eens van voor naar achter wordt voorgelogen. Want als volgens de verklaring van bovengenoemde leidinggevende van de hulporganisatie het aandeel aan onbegeleide minderjarigen beneden de 14 jaar in Griekenland bij minder dan 500 ligt, maar Merkel & co. er tot 1500 willen opnemen voor AWO, Caritas en Diaconie, dan zal logischerwijs elke hoeveelheid mannelijke jongeren tussen de 15 en de 35 jaar samen met hun families in het sociale paradijs belanden.

Aanvulling: Volgens Griekse informaties is er in de kampen tot nu toe geen sprake van testen om infecties met het Corona-virus aan het licht te brengen. Maar zoals Jens Spahn hoopt en miljoenen voetbalfans heel zeker weten, zal het storende virus toch nog een grote barmhartige boog om Duitsland heen maken. Daardoor kan de “Wir schaffen das!”-republiek ook zonder probleem de ca. 100 doodzieke kinderen uit de Griekse kampen ophalen.

Ingeval het vervolgens hier te lande toch nog krap zou worden met de ziekenhuisbedden: De door het virus aangestoken oude blanke kostgangers vreten toch zonder meer alleen nog maar pensioengeld, dat door steeds minder mensen moet worden opgebracht. Duitsland blikt vooruit, aan gezonde islamitische kinderen behoort de toekomst!

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2020/03/11/die-fluechtlingskinder-luege/