Het “Oma-zwijn”was pas het begin: “FFF”- jongeren van de ARD bejubelen de dood van oude mensen

Door: Michael van Laack.

Corona, het gerechtvaardigde virus – Doodstraf voor de milieuzondaars: Ik kan me niet herinneren, ooit zo’n mensenverachtende video te hebben gezien, die grofweg als satire wordt bestempeld. Een gastbijdrage van Michael van Laack

Ouderen worden gepakt,de jongeren overleven bijna “moeiteloos”.
Afgezien van dat deze bewering al vanuit medisch oogpunt volgens de nieuwste bevindingen van het Robert-Koch-instituut fout is, omdat bij de sterfgevallen in China en Italië alle generaties werden getroffen, kent de perversie in denken en uitspreken bij Luisa Neubauers media-protectors geen grenzen meer.

Het is een gerechtvaardigde zaak, zo heet het al aan het begin van de video, dat de ouderen sterven. Want de generatie 65+ zou tenslotte de planeet gedurende de laatste 50 jaar al hebben laten crashen.

Amerikanen met overgewicht moeten eveneens spoedig sterven

Want tenslotte wonen daar de meeste hart-/bloedsomloop-patienten. En groei tegen elke prijs was uitsluitend de gedachte van Amerikaanse tijdgenoten. Het jaarlijkse streven van Duitsland naar de titel “export-wereldkampioen” daarentegen is slechts om de welvaart veilig te stellen en is vermoedelijk klimaat-neutraal.

Gejuich over het in gevaar komen van arbeidsplaatsen en in rook opgegaan geld bij de beurzen

Voor de van links doordrenkte milieus bij “Begeleid Denken”- TV was het kapitalisme altijd al de grootste vijand. Dankzij Corona komen thans arbeidsplaatsen in gevaar,de Beurs stort in elkaar en de milieuvervuiling wordt teruggedrongen
.

– Zo totaal zonder medelijden kunnen uiteraard alleen diegenen, wier inkomens door de GEZ-verplichte uitkeringen worden gefinancierd, wier arbeidsplaatsen dus nooit in gevaar zijn en die vermoedelijk ook hun vermogen in goud en onroerend goed hebben geïnvesteerd, uit de hoek komen.

Inkrimping van de wereldbevolking dankzij Corona

Laat ze toch allemaal doodgaan in China, in Afrika en bovengenoemde “juiste personen” in Europa en de VS. Want wij zijn toch met veel te veel mensen op deze wereld. Hoe minder mensen erademhalen, hoe zuiverder de lucht, aldus de boodschap van deze video.

Corona is een mooie en zinvolle reflex van de natuur!

Want “minder mensen” betekent minder honger, dát weer minder oorlogen en daarmee minder aanleiding om tevluchten. Weg met het egoïsme, heet het aan het einde van de video. Er is sprakevan Corona, omdat “wij” (wie daarmee níet moet worden bedoeld is ook duidelijk) niet beter hebben verdiend
.

Conclusie

Walgelijk, uit sociale gelden gefinancierd eco-fascisme, geproduceerd voor een jeugd-channel. Doel: de kloof tussen de generaties en onder de lagen van de burgerbevolking te verbreden.

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/03/14/die-oma-sau-war-nur-der-anfang-fridays-for-future-juenger-der-ard-bejubeln-den-tod-alter-menschen/