Corona-doden moeten worden gecompenseerd door migranten?!

Door: Albrecht Künstle.

– In alle ernst menen sommigen: Ouderen het graf in, jonge migranten er voor in de plaats!

– Tast het Coronavirus niet alleen de longen, maar ook de hersens aan?

Wie tot nu toe speculaties over een “bevolkingsuitruil” afdeed als volksophitsing vanuit “rechtse” hoek, kan nu beter weten. op 12 maart publiceerde de Badische Zeitung weer eens zes brieven van lezers, die zonder één enkele tegengestelde mening de teneur hadden, dat de duitse grenzen voor de “vluchtelingen” in Turkije en Griekenland weer moesten worden geopend. Opinies zoals de mijne worden door dergelijke gazetten uitgebannen.

Eén van deze schrijvers, ene Ludwig D. uit Ettenheim, klaagt de “stemmingsomslag” van mevrouw Merkel aan. “Ze verhindert, dat deze vluchtelingen een compensatie worden voor de dodelijke gevallen, die Duitsland vanwege het Corona-epidemie te wachten staan.” En verderop, dat de nieuwe politiek van de beveiliging van de Europese grenzen “verhindert, dat deze vluchtelingen een verrijking voor Duitsland worden”.

Terwijl de Corona-slachtoffers nog niet eens koud zijn, wil dit slag (goed)menschen de nabestaanden begiftigen met lieden uit Azië en Afrika. En deze krant drukt iets dergelijks af zonder scrupules. Of dat een troost is voor de getroffen families? En zijn de buitenlandse “leemte-opvullers” eigenlijk wel Corona-ressistent? Tevens is de vraag geoorloofd, hoe moreel het is om zichzelf te verrijken met mensen van andere continenten. Is dat geen kolonialistisch gedachtengoed?

Wat dergelijke bevolkings-uitruil-strategen niet zien: in de laatste acht jaar trokken 12,3 miljoen mensen naar Duitsland, of werden ze aangetrokken door deze regering. De bevolking groeide in hetzelfde tijdvlak met bijna drie miljoen. Nu zouden er voor dergelijke bevolkingsstabiliseerders een paar miljoen mensen moeten sterven om wederom in balans te raken.

Maar misschien redeneren deze lieden ook zo: Wij gelasten Duitsland een verjongingskuur. Degenen die nu sterven, zijn meestal ouderen. Daarvoor in de plaats halen wij “onbegeleide jongeren” het land binnen en als hun families met hen meetrekken, dan laten wij de openbaarheid in de waan, dat ze onbegeleid zijn. Zijn tienjarigen echt alleen bijna tweeduizend kilometer richting de europese grenzen gereisd? Alleen hebben dergelijke uitruilers (of blindgangers) er niet aan gedacht, dat de gepensioneerden als doodskandidaten hooguit 2.000 euro per maand kosten, een minderjarige migrant meer dan het dubbele.

Ofwel, denkt dit type duitse burger überhaupt niets bij dergelijke waanzin, doordat het Coronavirus reeds zijn brein heeft aangetast? Van de longen dáárnaartoe is het immers niet ver.

Door: Albrecht Künstle.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/03/17/corona-tote-sollen-durch-migranten-kompensiert-werden/