De wereld houdt de adem in: Greta heeft gehoest!

Door: Redactie JouWatch.

Ja, het is stil geworden rondom Klimaat-Greetje en haar Fridays-For-Future-beweging-van-hysterici. De totale vergetelheid, het verdwijnen in de mottenballenkist met het opschrift “dingen, waaraan de wereld geen behoefte heeft” ten spijt, meldt Greta zich nu weer eens en verkondigt met optimisme, dat ze is geïnfecteerd met Corona.

Nadat Corona klaarblijkelijk veel mensen weer met beide benen op de grond heeft gezet en idiote onderwerpen als gendermainstreaming of het redden van het klimaat door verwende, hooglijk geïndoctrineerde welvaartskids een pauze hebben ingelast, trekt het boegbeeld van de Fridays-for-Future-hysterici weer eens aan de bel.

Greta Thunberg, het Gouden Kalf van de klimaatredders-lobby, is er zeker van, minstens zo zeker als zij ervan is, CO2 met het blote oor te kunnen waarnemen, dat zij is geïnfecteerd met het Coronavirus. Op Instagram deelt het Asperger-klantje mee, zich sinds twee weken in huiselijke quarantaine op te houden.

“Ik had koude rillingen, keelpijn en heb gehoest”, schrijft ze, haar vader zou dezelfde symptomen hebben gehad, maar “déze gingen echter nog gepaard met koorts”. Greta legde daarenboven haar vermoedelijk hoogst ongeruste schare aanhangers dinsdag uit, dat in Zweden een test op Covid-19 niet mogelijk is,als men niet acuut medische hulp nodig heeft. Ze gaat evenwel op grond van de symptomen en de omstandigheden vast uit van een besmetting.

Voor allen, die nu op het punt staan, in diepe neerslachtigheid te vervallen in verband met de gezondheidstoestand van Greetje: Er is sprake van het signaal “veilig”: Hare Heiligheid is weer opgeknapt! Mocht ze inderdaad met het virus geïnfecteerd zijn geweest, dan heeft de 17-jarige vermoedelijk gefungeerd als virus-centrifuge. Want: Greta was in februari en begin maart op pad in verschillende Europese steden, teneinde haar ‘heilsboodschap’ te verkondigen. In Hamburg bv. dartelde ze een maand geleden nog rond, temidden van tienduizenden aanhangers. (SB)

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2020/03/25/die-welt-atem/