Corona voorbij? Ramadan-manifestatie met 50.000 deelnemers in Dortmund wordt niet geannuleerd!

Door: David Berger*)

Nu staat het vast: Het christelijke Paasfeest valt in Duitsland uit, maar de islamitische Ramadan moet, zoals gepland, plaatsvinden. Bijvoorbeeld met een mega-viering, waarbij drie weken lang iets van 50.000 moslims in Dortmund bij elkaar komen om feest te vieren. Dit is gisteren door de stad Dortmund bevestigd.

Enkele dagen geleden ging het nieuwsbericht nog door voor “fakenews”, dat bewust wordt verspreid door islamofoben en Corona-verloochenaars, maar sinds vandaag is definitief duidelijk:

De grootste Ramadan-manifestatie in Europa met 50.000 bezoekers(!) zal plaatsvinden in de Westfalen-Hallen in Dortmund. Ondanks zogezegd groot gevaar vanwege Corona en hoewel men de (uiteraard bereidwillig meespelende) kerken kort daarvoor heeft verplicht, het Paasfeest te laten uitvallen. En deze kerken zich, op zeer weinige, te verwaarlozen uitzonderingen na, hebben laten intimideren. 3 weken lang zullen 50.000 mensen op uiterst krap bemeten oppervlakte samen feest vieren.

De enige toezegging aan de zogenaamd voor onze veiligheid opgezette contact- en uitgaansverboden, die gedaan hoeft te worden: dat het geheel niet plaatsheeft in de open lucht, maar in de Hallen. En dat, hoewel enkele deskundigen beweren, dat hierdoor (vernauwing van de ruimte!)het gevaar, dat aldaar – als datgene, wat Spahn, Merkel en hun media ons dagelijks vertellen, mocht kloppen – een Corona-verdeelsleutel van ongekende mate plaatsvindt, sterk toeneemt.

De WDR schrijft: In de afgelopen jaren waren er steeds nieuwe conflicten, omdat het feest in de open lucht werd gehouden en omwonenden zich lastiggevallen voelden. Het festival moet deze keer worden ingekort van vier naar drie weken en duren van 1 t/m 24 mei. Het begint dagelijks om 18.00 uur.

Wat de christenen niet wilden, hebben de moslims voor elkaar gekregen!

Hierover kan men alleen maar zeggen: Groot respect voor onze islamitische medeburgers https://philosophia-perennis.com/2020/04/04/berlin-neukoelln-corona-party-mit-allahu-akbar-rufen-video/, die het voor elkaar hebben gekregen om zelfs de momenteel extreem autoritair tekeer gaande staat op de knieën te dwingen! En mijn verachting voor de gelijkgeschakelde christelijke herders, die volkomen onnodig voor precies deze staat op de knieën gegaan zijn: Jullie hebben je eigen ondergang meer dan verdiend!

En voor alle overigen, voor wie zowel Islam als Christendom er als religie totaal niets toe doen: Óf Corona is voor grote delen van de bevolking nooit een werkelijk gevaar geweest en is slechts gebruikt om de totalitaire gang van zaken van het systeem-Merkel verder uit te bouwen en de eigenlijke schuldigen aan de komende economische- resp. Eurocrash vrij te pleiten. Óf de moslims worden in Duitsland metterdaad tot Übermenschen gepromoveerd, voor wie de wetten en restricties van kuffars voor kuffars niet gelden. Misschien loop ik hier iets te zeer met oogkleppen op, maar een derde consequentie valt mij bij deze gang van zaken met de beste wil van de wereld niet in.

*)De Berlijnse filosoof en theoloog David Berger (geb. 1968) was na zijn promotie (Dr. Fil.) en habilitatie (Dr. theol.) vele jaren professor in het Vaticaan. In 2010 uit de kast: Zijn tot bestseller geworden boek “Der heilige Schein” over zijn werk in het Vaticaan als homoseksuele man verschijnt. Daarna twee jaar hoofdredacteur van een homomagazine. Ontslag vanwege te openlijke kritiek op de Islam. Sinds 2016 blogger (Philosophia Perennis) en freelance journalist (o. a. voor Die Zeit, Junge Freiheit, The European). Zijn bibliografie van wetenschappelijke geschriften omvat ca. 1000 titels.

Dr. David Berger beheert het blog PHILOSOPHIA PERENNIS, waarmee conservo regelmatig artikelen uitwisselt.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/04/05/corona-vorbei-ramadan-veranstaltung-mit-50-000-teilnehmern-in-dortmund-wird-nicht-abgesagt/