Mülheim: 20 mannen gaan elkaar voor Döner-tent te lijf met houten latten

HET VLEES WAS TE ZWARTGEBRAND

Door: Eugen Prinz.

Een Corona-waardige” massale slag vond zaterdagavond zo tegen 20.30u. plaats voor een Döner-tent in de Eppinghofer Strasse in Mülheim/Ruhr.

Oorzaak van de onenigheid was een meningsverschil tussen enkele “mannen”, die het Döner-vlees te zwartgebrand vonden, en de eigenaar van de zaak, alsook zijn medewerkers.

“Corona-waardige” fysieke oplossing van het probleem

Nadat in de loop van de discussie zeer snel duidelijk werd, dat de aangelegenheid niet op zakelijk niveau was op te lossen, bleef er nog slechts de in deze kringen niet-ongangbare probleem-oplossingsmodus over. Hoe dan ook deed zich hier de moeilijkheid voor, dat de vanwege “Corona” geldende minimale afstand, de normaal in dergelijke gevallen gebruikelijke lijfelijke confrontatie verbood.

En hier ziet men dan weer eens de rijkdom aan invallen van enkelen van onze medeburgers met migratie-achtergrond, die ons vol van respect van de ene verbazing in de andere doet vallen. De “mannen” losten het probleem op, waarbij ze de instandhouding van het afstandsgebod wisten te handhaven door het inzetten van houten latten en ander slagveld-materiaal met gepaste reikwijdte.

Deze voorbeeldige handelwijze inspireerde zelfs de ter plaatse verschijnende politie, die er een voorbeeld aan nam en door het inzetten van gummiknuppels eveneens de minimum afstand bewaarde. Onovertroffen is echter de trouw aan de wet van enkele van de “mannen”, die bij het arriveren van de ordebewaarders plichtsbewust bijdroegen aan de maximale afstand, door ervandoor te gaan.

Aangifte ondanks het aanhouden van de minimale afstand

De politie kan eigenlijk een zeker gebrek aan humor worden toegedicht. Want ondanks de voorbeeldige handhaving van de afstandsregels worden nu de deelnemenden, die konden worden opgepakt, aangeklaagd wegens gevaarlijke lichamelijke verwonding. Drie personen in de leeftijd van 27, 29 en 54 jaar kwamen met lichtere fysieke verwondingen in het ziekenhuis terecht. Men kan alleen maar hopen,dat ze daar geen bed van een Corona-patient inpikken.

Mede de dupe werd ook de eettent, aangezien sta-tafeltjes, flyers, alsook verschillende kisten, die vanwege de actuele Corona-pandemie voor de voorgeschreven minimale afstand moesten zorgen, eveneens deelnamen aan de gedachtenwisseling in kwestie.

En hier dan nog het tweede deel van de bewegende beelden vanuit Corona-Duitsland anno 2020:

Door: Eugen Prinz.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2020/04/muelheim-20-maenner-pruegeln-sich-vor-doener-imbiss-mit-holzlatten/