Door: Axel Cryso.
Eén van de eigenaardige stijlbloempjes der linksen en goedmenschen is wel, ze zichzelf privileges toe-eigenen, die ze anderen zelfs bij benadering ni8et toestaan. “er bestaat geen recht op Nazi- propaganda”, wordt er overal luidkeels gescandeerd, als er ergens in Duitsland herinnerd wordt aan de ontelbare moorden, die worden begaan door islamitische migranten. Dan, is de linkse teneur, gaat het niet om medegevoel met de slachtoffers en hun dierbaren, maar uitsluitend om het kapen van een misdrijf als kapstok voor volks-nationalistisch gedachtengoed, voor antisemitische ophitsing en voor kleinzielige buitenlander-vijandigheid.
Daarnaast zijn de linksen ware meesters in het uitbuiten: Geen voltallige vergadering in Duitse parlementen, waarbij ze niet openden met te refereren aan Halle, Hanau en het spoor van bloed der bruine terreur, dat zogenaamd door ons land zou worden getrokken. Zo is er sprake van tot het publiek sprekende treurmarsen voor de precies één jaar geleden vermoorde CDU-politicus Walter Lübke, wiens sterfdag in de Martinskirche te Kassel voor het Eerste Jaar regelrecht werd gecelebreerd.
Ondertussen werd er in Mannheim voor een heel ander voorval een onverdiend gedenkteken opgericht, dat in Amerika momenteel voor volksopstanden als nooit tevoren zorgt, voor bloedvergieten en voor omvangrijke collaterale schade, voor geplunderde winkels, brandende auto’s en ingeslagen gevels van huizen. Sinds de Afro-Amerikaanse George Floyd in Minneapolis midden op straat de dood vond, nemen de linksen, zwarten, Latino’s en asocialen de gelegenheid te baat om heel Amerika in een uitzonderingstoestand te brengen.
Daarnaast vermeldde Epoch Times, dat Floyd leed aan een hartkwaal en kort voor zijn arrestatie geestverruimende middelen zou hebben geconsumeerd. In de goedmenschelijke heilstaat-fantasie van de in Mannheim wonende Chileense kunstenaar “Gonz” (eigenlijk Gonz Maldondo Morales) lijken deze aspecten evenwel geen rol te spelen. De sprayer wijdde aan de nieuwe Antifa- en systeemhater-icoon George Floyd een eigen gedenkteken:
Aldus siert het over-gedimensioneerde graffiti-portret van de vermoorde vanaf nu een muur nabij de tunnel in de Schlossgarten te Mannheim. “I can’t breath!”- ik krijg geen lucht! – staat erbij geschreven. “Het kan iedereen overkomen”, voegde Gonz er in gesprek met het gemeentelijk dagblad De Mannheimer Morgen onheilspellend aan toe.
Zoals altijd gaat het er om, een gebaar te maken tegen het racisme, dat volgens Gonz “in de VS alomtegenwoordig ” is, zo berichtte de sprayer, zogezegd vanuit eigen smartelijke ervaring. Uitgerekend in de criminele New Yorkse Bronx heeft hij vervolgens een nieuw vaderland gevonden, daarentegen verkondigt zijn George Floyd-portret een ondubbelzinnige boodschap: “Racisme vaagt het leven weg!”
Gaarne zouden er bloemen en theelichtjes neergelegd mogen worden, voor zaterdag worden in Mannheim demonstraties verwacht.
Over de gewelddadige uitspattingen in Amerika en over de slachtoffers van de nieuwe Third World Clashes daarentegen geen woord. Iemand sterft en ettelijke duizenden moeten daarvoor boeten. Ook de opstanden zijn een uitbuiting en een redeloze ontketening van linkse vernietigingszucht.
En misschien heeft ook Gonz hiervan niets geweten: Reeds drie jaar geleden werd de blanke Noord-Amerikaanse Justine Damond neergeschoten door de islamitische politieagent van Somalische afkomst Mohamed Noor, eveneens in Minneapolis. De laatste was reeds opgevallen door zijn eigenaardige gedrag bij een gewapende verkeerscontrole. Het neerschieten van Damond vond plaats zonder aanwijsbare reden. Treurmarsen, blanke opstanden, geweld tegen zwarte agenten -niets van dat alles!
En nogmaals terug naar Mannheim, naar Gonz en naar Floyd: Is dit kunst of kan het weg? De stedelijke autoriteiten en ook de AfD uit de regio Rijn-Neckar zouden wel weten, wat er gedaan dient te worden…!
Door: Axel Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/06/02/wenn-linke-instrumentalisieren-krawall-ikone-george-floyd-erhaelt-graffiti-denkmal-in-mannheim/#more-27996
Dit is op jowitteroosblog herblogd.
LikeLike