“Carola Rackete bracht drie verkrachters en folteraars naar Europa”

Door: David Berger.

WAAR DE DUITSE MEDIA OVER ZWIJGEN

In Italië zijn drie migranten veroordeeld wegens foltering en verkrachting, die op 29. 7. 2019 het land binnen werden gebracht op de “Sea-Watch 3” door de activiste Carola Rackete https://philosophia-perennis.com/2019/11/05/sektenhafte-endzeitstimmung-ein-abend-mit-carola-rackete/ .
Mohamed condè uit Guinea (22) en de Egyptenaar Hameda Ahmed (26) en Mahmoud Ashuia (24) staan nu tot 20 jaar gevangenisstraf te wachten.

Il Giornale schrijft: “Het gaat om Mohamed Condè, bekend als Suarez, 22 jaar oud, uit Guinea,Hameda Ahmed, 26 jaar oud, Egyptenaar en Mahmoud Ashuia, Egyptenaar, 24 jaar oud. Ze werden op 16 september vorig jaar bij een Hotspot in Messina gearresteerd en beschuldigd van foltering, seksueel geweld, samenzwering bij misdrijven, mensenhandel en moord. De onmiddellijke arrestatie van de driecriminelen vond plaats op gezag van de districtsdirectie ter bestrijding van de Mafia, die in Agrigent is gevestigd.” (https://www.ilgiornale.it/news/politica/arrivarono-carola-rackete-condannati-perch-torturatori-1866638.html )

Bekend geworden is het schandaal thans door onderzoeksjournalisten, die in Italië hun beroep nog serieus lijken te nemen: De rechtbank en de opperste politieleiding hadden deze inlichtingen – waarschijnlijk heel doelbewust – aan de openbaarheid onthouden.

“Criminele als heldin op voetstuk gezet”

Tot op heden zwijgen de Duitse media over het schandaal, van de kant van Rackete geen stellingname. Uitgesproken heeft zich evenwel de AfD-voorman in de Buitenlandse Commissie, Petr Bystron:

“Carola Rackete werd vorig jaar terecht gearresteerd door de Italiaanse autoriteiten, toen ze zich, tegen het verbod in, de toegang tot de haven van Lampedusa verschafte. Iedereen, die destijds deze ordinaire criminele als heldin op een voetstuk heeft gezet, dient haar handelswijze nu zeer kritisch in twijfel te trekken.

Want de veroordeling bevestigt, dat door de illegale smokkel-activiteiten van Rackete & Co. ook reeds veroordeelde criminelen Europa worden binnengesmokkeld, die zware schade toebrengen aan onze samenleving. Een regering en een media-scene, die aanslepers van folteraars en verkrachters het hof maakt en bejubelt, heeft elk moreel kompas verloren en haar aanspraak op maatschappelijk leiderschap verspeeld.”

Zogenaamd vluchten ze voor Corona

Ondertussen draait de illegale migratie via Italië naar Europa wederom op volle toeren. Het opvangkamp in Lampedusa is volledig overbevolkt.

Bijna alle huidige “vluchtelingen”, die daar arriveren, zijn afkommstig uit Bangladesh en Marokko. “Ze zeggen tegen ons, datze op de vlucht zijn voor Corona”, aldus een op Lampedusa werkzame justitiële ambtenaar, “en dat ze naar Italië komen omdat ze hebben gehoord, dat ze hier nu regulier migreren en dat ze werk kunnen vinden”. Dat heeft tenslotte de communistische minister Teresa Bellanova toegezegd.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/06/03/carola-rackete-brachte-drei-vergewaltiger-und-folterer-nach-europa/