George Floyd: Een zware crimineel wordt door Links tot martelaar en propagandafiguur gemaakt!

Door Alex Cryso

Heel Duitsland is ten prooi aan racismekoorts: Zaterdag demonstreerden vele duizenden linksen, vluchtelingen en tegenstanders van het systeem in talloze steden tegen de blijkbaar in elke uithoek grossierende discriminatie van donkere mensen en Moslims. De kranten laten het geliefde onderwerp weer opborrelen en vullen hun pagina’s met hartverwarmende story’s: De mens telt, niet de huidskleur, aldus bijvoorbeeld de Badense ‘Neue Nachrichten’ in Karlsruhe. Racism sells!

Met de zogenaamd door de politie vermoorde zwarte George Floyd heeft Links daarnaast een ideale stijlicoon gevonden, om haar wereldbeeld van de brandende steden, het neergehaalde kapitalisme en het gedegradeerde blanke onderdrukkers-ras te versterken. Al even apocalyptisch en desolaat als het wereldbeeld van de Antifa & Co. is, zo geweldig goed pas ook het verleden van genoemde George Floyd in hun straatje: Een zware crimineel, die vijf jaar in de gevangenis zat wegens het toebrengen van lichamelijk letsel en een roofoverval, die zijn hoogzwangere vriendin een pistool tegen het hoofd drukte, zelf drugs-verslaafd was, op de dag van zijn arrestatie vals geld in omloop bracht en op wiens kerfstok nog meer drugs- wapen- en inbraak-delicten staan. Kortom: George Floyd is allesbehalve een positieve figuur om je mee te identificeren, wat talloze mensen van Rio de Janeiro tot aan Sydney echter niet verhinderde, om voor hem de straat op te gaan en daarmee de leugenachtigste anti-racisme- machinerie ooit te bedrijven.

Sterker nog: Voor een zware crimineel gaan de massa’s de straat op, en worden ettelijke onschuldige mensen doodgeslagen, auto’s in brand gestoken en gebouwen verwoest. In Los Angeles werden meerdere synagogen en Joodse winkels beschadigd en beklad met antisemitische leuzen, in Houston een kinderziekenhuis aangevallen.

Maar het wordt nog veel absurder: Tegelijkertijd gaan alle Duitse multiculti’s, anti-racisten en goedmenschen op linkse tegendemo’s en worden gewelddadig, wanneer de laatste normale mensen herinneringen ophalen aan de moord op Mia Valentin, Maria Ladenburger of de voor de trein gegooide achtjarige jongen uit Frankfurt.

Duitse doden worden veronachtzaamd – om een dode ex-bajesklant uit het om en nabij 9000 verderop gelegen Minneapolis wordt in gigantische mate getreurd. Mensen demonstreren tegen haat en uitsluiting, om tegelijkertijd een recidivist te huldigen – hoe gaat dat samen??

Ook de zelfbenoemde kunst- en cultuurscene heeft Floyd voor zichzelf ontdekt en wijdt regelrechte gedenktekens aan hem, zoals bijvoorbeeld een over-gedimensioneerde graffiti in de Mannheimer Schlossgarten. Daarbij bewijst de cult rondom George Floyd slechts één ding: Hoe ziek, moreel verlopen en verdwaasd deze mensheid wel geworden is! Geen schande, voor wie daar niet langer toe behoort! Vanwege “Wij zijn met meer”…!

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/06/07/george-floyd-ein-schwerverbrecher-wird-von-den-linken-zum-maertyrer-und-zur-propagandafigur-gemacht/

Een gedachte over “George Floyd: Een zware crimineel wordt door Links tot martelaar en propagandafiguur gemaakt!

Reacties zijn gesloten.