“BLACKLIVESMATTER”- Coronaparty op de Alexanderplatz: 15.000 mensen binnenkort in quarantaine?

Door: David Berger.

“Hebben de demonstranten op de Alexanderplatz allemaal hun personalia laten opnemen? Wanneer iemand positief wordt getest, moet iedereen immers in quarantaine, nietwaar? Scholen en KDV’s meteen permanent open! Restricties voor restaurantbezoek en mondkapjesplicht afschaffen!”

Onze tweet van de dag haakt in op talloze bijdragen, die ik op PP heb geschreven over het onderwerp: “Coronamaatregelen: Staatswillekeur als enigszins sadistische intimidatie van intelligente mensen”.

plotseling ontdekken de verantwoordelijken de “eigen verantwoordelijkheid”

Tijdens het weekend werd de Corona-crisis nog verrijkt meteen nieuw onderwerp, dat de rechtsstaat langzaam, maar daardoor duurzaam zwaar beschadigt: de dubbele standaarden. Hierover schreef ik gisteren https://philosophia-perennis.com/2020/06/07/rassimus-demos-entweder-bricht-jetzt-eine-super-epidemie-aus-oder-wir-wurden-angelogen/:

“De grote demonstraties gisteren in Duitsland, maar ook in vele andere steden over de hele wereld, vonden bijna zonder uitzondering plaats zonder minimum afstand en heel vaak zonder mondkapje. Als Merkel & Co. gelijk hebben met hun gedwongen maatregelen, dan zou niet alleen Duitsland in de komende dagen moeten worden bezocht door een gigantische COVID-19- epidemie.”

Daarnaast is het tekenend, dat de eenheids-leidingen van de politie en hun meerderen klaarblijkelijk heel goed wisten, dat de Corona-hygiëneregels niet in acht worden genomen en daarop opeens appelleerden aan de “eigen verantwoordelijkheid https://www.youtube.com/watch?v=WsnEt7ZTUq0.

Als er iemand positief wordt getest, moet immers iedereen in quarantaine, nietwaar?

Verdere vragen stelt onze tweet van de dag, die afkomstig is van de twitteraccount “Basisrechten redden”:

“Hebben de demonstranten op de Alexanderplatz allemaal hun personalia laten opnemen? Wanneer iemand positief wordt getest, moet iedereen immers in quarantaine, nietwaar? Scholen en KDV’s meteen permanent open! Restricties voor restaurantbezoek en mondkapjesplicht afschaffen!”

“Allemaal niets dan oplichterij”

Publicist Steffen Meltzer merkt hierover op: “Soci Prof. Karl Lauterbach, van beroep Corona-inquisiteur, wilde de Bundesliga tegenhouden met het argument, dat de fans zich voor de stadions zouden verzamelen en daarmee ingaan tegen de Corona-verplichtingen. Om bij de waarheid te blijven, deze hemeltergende onzin is niet waargemaakt. Bij zijn kritiek over de “anti-racisme-demonstraties” in het weekend, toen de veiligheidsstandaards onder de ogen van de politie door honderdduizenden werden gebroken, heeft hij plotseling zijn mond vol meel. Zoals een dergelijke leugenachtigheid mij alleen nog maar braakneigingen bezorgt, meer niet! Ik eis volle voetbalstadions en volle kroegen voor iedereen!”

En verder merkt de politiedeskundige op: “Mijns inziens zou de politie verplicht zijn geweest, de restricties te handhaven. in de afgelopen weken was men immers wat dat betreft zeer ijverig. Aldus is het wat mij betreft duidelijk, dat links geweld door deze Senaat niet alleen maar wordt getolereerd. Op Duitsland 1 komt nu net, hoe super-gevaarlijk Corona voor de samenleving zou zijn; niets dan oplichterij, zoals gisteren en vandaag te zien was.”

Het gaat de Corona-politici niet om onze gezondheid, maar om hun macht

Quarantaine voor de anti-racistische ‘Betermenschen’? Merkel-muilkorf op eigen verantwoording? enz. – Niets van dien aard zal er komen. Maar op zijn laatst sinds het afgelopen weekend zou ook de laatste opgemerkt moeten hebben, wat Patrick Zäuner op Facebook terecht heeft opgemerkt:

Geen beslisser interesseert zich voor de medische implicaties van het virus. Het gaat uitsluitend om de politieke kansen, die er door worden geopend.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/06/08/blacklivesmatter-coronaparty-auf-alexanderplatz-15-000-menschen-bald-in-quarantaene/”BLACKLIVESMATTER

Een gedachte over ““BLACKLIVESMATTER”- Coronaparty op de Alexanderplatz: 15.000 mensen binnenkort in quarantaine?

Reacties zijn gesloten.