Bewijzen tegen de leugenpers – Voordracht van Billy Six in Den Haag

Door: Redactie JouWatch.

Corona bood een perfect excuus voor het uitstel van drie maanden van het moordproces inzake de MH17, maar had in werkelijkheid niets daarmee te maken. De Nederlandse rechtbank gaf alleen maar de verdediging de tijd om zich in te lezen in de sinds kort toegankelijke 36.- resp. 40.000 bladzijden, die in de bijna 6 voorafgaande jaren waren aangelegd.

Samen met de professor in de politiek Kees van der Pijl en de journalisten Eric van de Beek – beiden Nederlanders – en de digitaal ingeschakelde Russische journaliste Yana Yerlashova pakt Billy Six het onopgeloste raadsel weer op – zonder contact-angst. Zijn bijdrage: De macht van de media, hun belangen – en de verstoorde verhouding tot de waarheid.

Yerlashova presenteert nieuwe getuigen voor de inzet van gevechtsvliegtuigen op 17 Juli 2014 boven de plaats van het ongeluk en vindt duidelijke woorden: “De media zouden moeten worden aangeklaagd”. Prof. van der Pijl maakt zich zorgen, dat “het stempel der geschiedenis” door succesvolle propaganda-vooraf door SBU en CIA reeds is gezet, zonder dat het verloop van de gebeurtenis tot op heden is vastgesteld.

Uitgenodigd door de Oekraïens-Hongaarse buitenparlementaire organisatie was “Globale rechten van vrijheidslievende mensen”, die refereert aan het Odessa-bloedbad van 2 mei 2014, alsook het vrije journalisten-platform “Bonanza Media”.

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2020/06/17/beweise-luegenpresse-vortrag/