Keulen, Dijon, Stuttgart: AfD Baden-Württemberg haalt met betrekking tot de afloop uit tegen de oorlogsnacht in het deelstaatje!

Door: Alex Cryso.

Alleen al in het jaar 2018 had Duitsland een immigratie van om en nabij de 1,6 miljoen in te calculeren van voor het allergrootste deel islamitische nieuwe burgers. Lijkt zoiets op een land, waarin achter elke hoek het racisme schuilgaat en een geheel onversneden cultuur van arische beter-gesitueerden heerst? Blond, blauwogig, Dirndl, zuurkool en marsmuziek? Er is sprake van het absolute tegendeel: Nog nooit heeft dit land zich zó zeer verwrongen- en zichzelf beklad als tegenwoordig.

En wat doen de geachte Moslims? Ze worden uitgenodigd – en als dank slaan ze het servies op het buffet aan puin, als iets ze niet naar de zin is. Nog steeds zijn de rel-excessen van de Stuttgarter partynacht vergeven noch vergeten.

Om deze reden hield het deelstaat-bestuur van de AfD Baden-Württemberg afgelopen zondag opnieuw een manifestatie op de Stuttgarter Schillerplatz. Terwijl buiten halfwas- en voor een deel uiterst letterlijke antifa-chaoten niets beters tot stand brachten, dan op eindeloze hersenspoelings-manier hun “Ho-Chi-Internationale”- leuzen te scanderen, werd niet al te ver daar vandaan voor een behoorlijk aantal van meer dan 300 bezoekers eens te meer duidelijke taal gebezigd, die uiteraard niet iedereen wilde horen. Absolute eensgezindheid heerste alleen al bij het feit, dat de burgeroorlog van Amerika en Dijon nu ook de Schwabische hoofdstad van de deelstaat had bereikt. 2015 Keulen – 2020 Stuttgart – en de hoofdstukken van het islamitische groepsgeweld schijnen nog lang niet te zijn afgesloten.

Alice Weidel gaf toe, dat hier “geheel openlijk” werd geoefend voor de burgeroorlog, dat het zich daarentegen bij de Antifa niet ging om “strijders voor de goede zaak”, maar om betaalde communistische criminelen. De parlementsafgevaardigde Martin Hess bevestigde, dat Kevin, Christian en Helmut bij hun vernietigingsorgie nauwelijks “Allahu Akbar” zouden brullen. Scherp gerichte pijlen werden daarnaast afgevuurd aan zowel het adres van het Raadhuis van Stuttgart als aan dat van het deelstaatparlement van Baden-Württemberg: “Burgemeester Fritz Kuhn en minister van Binnenlandse Zaken Thomas Strobl laten de politie in de steek!”, bekritiseerde Hess het gedrag van beiden hardgrondig.

Niettemin kan de heilige St. Strobl zich sinds afgelopen Zondag beschouwen als schutspatroon van de Stuttgarter partygangers, ofschoon deze beschrijving eerder sarcastisch bedoeld is. 19 gewonde politieagenten zowel als SPD-voorzitster en bekeerde-tot-de-Antifa Saskia Esken, die om en nabij de 25.000 euro per maand ontvangt, zogezegd voor het nietsdoen, staan daarmee in krasse tegenstelling. Esken proclameerde onlangs het latente racisme binnen de politie”, een taz- schrijfster met de tongbrekende naam Hengameh Yaghoobifarah wilde de veiligheidskrachten zelfs al op de vuilnisbelt dumpen. De AfD-parlementsafgevaardigde en manifestatie-organisator Markus Frohnmaier diende hierop van repliek, dat de geachte dame “op de vuilmisbelt van de Oriënt behoorde te worden gedumpt!”

Allemaal slechts satire? Hoe dan ook flakkert er met het imposante Schillermonument toch nog een beetje van het voormalige land der dichters en denkers op.

Onze Bondspresident Frank-Walter Steinmeier, die de links-extremistische neusjes-van-de-zalm tot zijn lievelingen rekent, lijkt dit niet eens zo nauw te nemen. Zij zingen bijvoorbeeld: “De helmen van de smerissen zullen in het rond vliegen, jullie knuppels krijgen jullie in je smoelen!” Een geestelijk-culturele staatscrisis kondigt zich aan, evenals de etnisch-sociale crisis, en ook elders wijzen de tekenen op keldering:

Zo meldde een brochure van de AfD, dat 81,5 procent van alle gastronomische bedrijven in Duitsland er op wijzen, dat onder de actuele, door de Corona-crisis opgeroepen voorwaarden heen economisch handelen meer mogelijk is. Momenteel vrezen 2,4 miljoen werknemers en 20.000 bedrijven voor hun banen en voor hun bestaan. De AfD eist daarom de verlaging van de BTW van alle spijzen en dranken van 19 tot 7 procent, maar dat is de regering te veel: 1,5 miljard euro zou er opgebracht moeten worden om de binnenlandse gastronomie te redden – Geld, dat men liever verspilt en weggeeft aan andere bestemmingen.

Daarnaast zijn de ware party-gangers geen knok-types. Veel eerder mensen vol levensvreugde, die wij bij de “Zuidlandse veelzijdigheid” tot nu toe jammerlijk missen!

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/06/29/koeln-dijon-stuttgart-afd-baden-wuerttemberg-holt-zum-nachschlag-gegen-die-kriegsnacht-im-laendle-aus/