Tweede echtgenote wordt de trend: Partnersite voor islamitische polygamisten

Door: Redactie Jouwatch

Een dating-platform voor Moslims, die doelbewust op zoek zijn naar een tweede- en derde- of zelfs vierde echtgenote, grafisch bevallig gestyled en doelgroepsgericht opgezet voor jonge leden van de parallelle samenlevingen in de Europese steden? In Groot-Brittannië is dit allang realiteit. Terwijl hier te lande nog elke 11 minuten een single verliefd wordt via Parship, kunnen Mohammed en Ali op Het Eiland online hun privé-harem samenstellen. De islamisering is tot het partnerbemiddelingsbedrijf doorgedrongen.

In Groot-Brittannië is men wat betreft de islamisering al een hele stap verder als in Duitsland, maar zoals de tekenen des tijds er uitzien, zal deze achterstand – dankzij de proactieve inzet van de gevestigde partijen, landelijk en in de deelstaten – met reuzenstappen worden ingehaald. Vandaar, dat het niet al te lang zal gaan duren, tot ook hier de religie van de vrede, volgens oude patriarchale zeden, de polygamie tot een normaal rechtsinstituut zal laten verklaren; bij vluchtelingen met meerdere vrouwen knepen de autoriteiten in het verleden immers allemaal al een oogje toe.

De site “Secondwife.com” https://secondwife.com/ wendt zich als partnerbeurs van iets andere soort tot Korangetrouwe Mohammedanen, die met een beroep op de Koran (Soera 4:3) het huwelijksleven – in het kader van hun seksuele- en financiële draagkracht – enigszins divers wensen te maken. Reeds op de startpagina wordt het passende Woord van de Profeet in het Engels geciteerd: “Then marry women of your choice, two or three, or four but if you fear that you shall not be able to deal justly, then only one.” Daaronder een allerschattigste islamitische gezinsidylle, de bebaarde pasja met drie gesluierde gemalinnen en talrijke kinderen, de dochters eveneens ingepakt.

“We are a Muslim polygamy matchmaking service. We set up this service as we believed this is a Sunnah we needed to revive.
This service is for practising Muslims who are seeking marriage and accept polygamy as lifestyle”, zo propagandeert de site: De Soenna, aldus de gemeenschap der Ware Gelovigen, moet opnieuw worden beleefd en polygamie als “Lifestyle” worden geaccepteerd. Snelle aanmelding, een paar klikken – en reeds vinden niet alleen zonen van de woestijn en explosieve gelovigen de passende tweede- en derde vrouw (Gevorderden ook de vierde- en vijfde vrouw enz.).
Verontrustend is het, dat de zich hier “vrijwillig” aanbiedende vrouwen, net als de mannelijke leden, overwegend uit Engeland komen. De site registreert een stijgende toeloop en wordt door de makers beschreven als “buitengewoon succesvol”.

Dat is dus de realiteit van de jammerlijk mislukte “islamitische integratie”, die nog steeds enthousiast wordt besproken – vooral vaak door dezelfde vrouwen, die ooit het puikje van het Westerse feminisme waren, de emancipatie en seksuele zelfbeschikking als alternatief voor het klassieke gezin boven alles stellen. Thans bejubelen ze patriarchaal- seksistische excessen in geïmmigreerde parallelle samenlevingen als veelzijdigheid en culturele eigenheden.

Door: Redactie Jouwatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2020/07/01/der-trend-zweitfrau/