EU-voorzitterschap: De EU-staten eisen, Duitsland moet leveren

Door: Renate Sandvoss.

Merkel moet het in orde maken: Corona-crisis, Brexit & Co.

De EU-staten verwachten veel van het Duitse voorzitterschap. Daarnaast zou het fundament kunnen worden gelegd voor een nieuw Europa. Maar mocht het verkeerd gaan, dan dreigt iets ergers.

Het gezicht van Merkel was vertrokken van woede, toen ze zei: “Een pandemie kan niet met leugens worden overwonnen! En ook niet met haat en hetze.”

Mag ik u eraan herinneren, mevrouw Merkel, dat ú het was, die, samen met de WHO, een normale jaarlijkse griep heeft opgeblazen tot een pandemie? Nadat u jaar na jaar onverschillig had toegekeken, hoe telkens tussen de 10.000 en de 25.000 mensen overleden door het griepvirus, wordt dit jaar heel Duitsland op de korrel genomen en slaat u geheel bewust onze economische kracht en de beroepsmatige toekomst van vele burgers neer.

Waarom? Wat is er in dit jaar zo anders dan in de voorgaande jaren? Nog geheel afgezien van het feit, dat wij in dit jaar veel minder dodelijke slachtoffers te beklagen hebben, aangezien ze allemaal MET Corona zijn overleden, en niet DOOR Corona:

Dr. Püschel heeft intussen bij alle pathologische onderzoeken niet één ècht Corona-slachtoffer kunnen ontdekken.

Waarom wordt een volk van 83 miljoen mensen gekweld, geïntimideerd en onmondig gemaakt, alleen, omdat de jaarlijks te verwachten griepgolf zich aandient? Waarom maakt u de mensen angstig, brengt u ze in paniek, hoewel van een pandemie nu in de zomer niet meer het aller-geringste te bespeuren valt. Geïnfecteerden zijn alleen besmettelijk, als de ziekte is uitgebroken, maar toch worden de mensen in quarantaine geplaatst. Is het mogelijk, dat u heel andere redenen heeft, om heel Duitsland een muilkorf om te doen?

U heeft gelijk, mevrouw Merkel: Een pandemie kan niet worden overwonnen met (uw) leugens en met (uw) haat en ook niet met( uw) hetze!

Door: Renate Sandvoss.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/07/09/eu-ratspraesidentschaft-die-eu-staaten-fordern-deutschland-muss-liefern/