Keerpunt in zaak George Floyd?

VERMEEND SLACHTOFFER VAN POLITIE STIERF BLIJKBAAR ONDER INVLOED VAN DRUGS

Door: Manfred Rouhs.

Reeds in het eerste officiële autopsierapport https://www.welt.de/politik/ausland/article208735095/George-Floyd-Verband-verteidigt-offiziellen-Autopsiebericht-Tod-ist-komplexer-Prozess.html betreffende de intussen wereldwijd tot icoon verklaarde Afro-Amerikaan George Floyd zijn er in het bloed van de 46-jarige verdovende middelen aangetroffen, die in combinatie met een hartaandoening en hoge bloeddruk, evenals een Corona-besmetting tot diens dood geleid zouden kunnen hebben. Nu werden in de VS geluidsopnamen van de complete dialoog tussen Floyd en de aan zijn arrestatie deelnemende politieagenten gepubliceerd https://www.twincities.com/2020/07/09/george-floyd-transcript-read-it-in-full-here/.

Volgens deze was Floyd “high”, er stond hem van tijd tot tijd schuim op de lippen en hij vroeg er zelf om, door de politieagenten op de grond gelegd te worden, omdat hij blijkbaar rectaal drugs tot zich genomen had, waarvan hij zo dacht, de uitwerking beter te kunnen verdragen. De Duitse blogger Hadmud Danisch concludeert hieruit https://www.danisch.de/blog/2020/07/14/der-gefakenewste-todesfall-george-floyd/ : “Het tot fakenews gemaakte dodelijke geval-George Floyd zou wel eens als grotere politieke intrige de geschiedenis in kunnen gaan.”

De advocaten van de nog steeds gevangen zittende politieagenten, die verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Floyd, willen, klaarblijkelijk gesteund door de voorhanden zijnde feiten en documenten, voor hun cliënten “vrijspraak” bepleiten.

De voormalige CIA-agent en rechts-georiënteerde blogger Larry C. Johnson ziet de aanklacht tegen de beschuldigde politieagenten al in elkaar storten https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/must-read-body-cam-transcript-tells-different-story-death-george-floyd/:

“De kopie van de opnames van de door J. Alexander Kueng gedragen body cam laat duidelijke signalen zien, dat George Floyd aan ademnood leed vóór de politie de hand aan hem sloeg. Hij stierf aan een overdosis Fentanyl, niet aan verstikking door de politie in Minneapolis. Dit nieuwsbericht zal de krankzinnige linkse Mob, die er op staat, dat de koppen zullen rollen van de politiemannen van Minneapolis, die nu worden beschuldigd van de ‘moord’ op George Floyd, geen plezier doen.”

De opnames werden voor het eerst gepubliceerd op 7 juli 2020 en tot nu toe door de Duitse massamedia doodgezwegen.

Door: Manfred Rouhs.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2020/07/wende-im-fall-george-floyd/