Kretschmann’s absurde sprookje van vaderland en integratie

Door: Alex Cryso.

De Groenen, zij willen van ons land ook verder een gekkenhuis en een gevangenis maken! Erin komt men (als vluchteling) heel gemakkelijk, eruit (als Duitser) alleen nog maar onder bezwaarlijke omstandigheden! En erbinnen staat de mensen geen land, waarin het goed en gaarne vertoeven is, meer te wachten, maar een wilde mengeling van verdwazing, een wederzijds tegen elkaar uitgespeeld volk, niette integreren migranten, EU-communisme, islamisering, waardenverval en verarming.

Ook met het ooit economische- en ontwikkelingshoogstandje Baden Württemberg is het niet anders gesteld: Ondanks het algehele huidige verval geeft men daar ook verder de veroorzakers een steuntje in de rug, kome ervan, wat ervan komen mag! Men kan de Schwaben en de Baden zeer veel vertellen -maar niet, dat de import uit de Oriënt, het Midden-Oosten en uit Afrika een bedreiging en een sociale belasting zijn! “Zoals de kap’tein is, zo is zijn schip”, zou men allang ook over Baden-Württemberg en zijn groene landsvader- en minister-president Winfried Kretschmann, die nog kort geleden de voorvallen tijdens de Stuttgartse relschoppersnacht tot de gruwelijkste gebeurtenis aan toe verontschuldigde, kunnen zeggen: “Het allergrootste deel van de immigranten, die zijn geïntegreerd, velen zijn zelfs zeer goed geïntegreerd. Het zijn kleine minderheden, die herrie veroorzaken en lawaai schoppen.”

De Moslims, zij worden over de pijngrens en het gezonde mensenverstand heen ook nog in bescherming genomen. Net alsof de oorlog van de overheid tegen het eigen volk verder in gang gehouden moet worden! Maar ook hier relativeert Kretschmann op de meest pijnlijke manier:

“Wij moeten dat nu ook niet zo opblazen, alsof we permanent in zulke toestanden leven.” Aha! En verder:
“Maar wij moeten nu ook weer niet doen, alsof wij een volledig onopgelost probleem zouden hebben en elke dag overall rellen. Dat is niet het geval.”

Als normaal mens wordt men onweerstaanbaar bevangen door het gevoel: Wie een dergelijke landsvader heeft, die wenst in Baden-Württemberg geen kind meer te zijn! Vooral de bewering van Kretschmann, dat zijn deelstaatje “een van de veiligste gebieden ter wereld is”, doet eens te meer twijfelen aan het verstand van onze elite.

Alleen al het feit, dat het in de nachten daarna in Stuttgart tot verdere ongeregeldheden kwam, maakt de uitlatingen van Kretschmann meer dan twijfelachtig. Hij wil ons wijsmaken, dat de schuldigen uit de partyscene afkomstig zijn en dat de daders allemaal jonge, overmoedige en met testosteron volgepompte mannen zijn. Moslims, asocialen, linksen – dat alles zou te veel waarheid zijn, en wat niet te pas komt, dat werd bij de Groenen altijd al passend gemáákt.

Daarnaast is Baden-Württemberg een gebied, waarin het Kwaad nooit slaapt:

Kort geleden nog werd een 54-jarige man in Waghäusel bij Karlsruhe door twee Syrische asielzoekers op de spoorrails geduwd en door de trein gegrepen. Het zoveelste individuele geval, dat vakkundig op de tafel van de heer Kretschmann zal belanden en dienovereenkomstig behandeld zal worden? Nauwelijks, waarschijnlijk! Momenteel droomt de 72-jarige waarschijnlijk veel eerder over met vakantie gaan.

En plotseling, tijdens de Corona-crisis, maakt een groene Duitslandhater opeens de voortreffelijkheden van de eigen deelstaat verteerbaar voor anderen! Wat een farce toch! Normaal gesproken reist hij in de zomer naar Schotland of naar Griekenland, dit jaar zal het waarschijnlijk het Beierse Woud worden, aldus Kretschmann. Buitenlandse reizen raadt hij zijn medeburgers dan ook af: “In tijden als deze kan men eenvoudig in het land blijven en hoeft men niet rond de wereld te reizen.” Grenzen dicht en huisarrest voor mondige Duitse burgers – Het is immers voldoende, als Afrika- en Islam-import massaal over de prikkeldraad-wijdgeopende grenzen naar óns toe komen. Mèt Corona, Aids, Ebola, Malaria…

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/08/01/kretschmanns-absurdes-maerchen-von-heimat-und-integration/