Waghäusel: Poging tot moord – Syriërs schoppen 54-jarige man bruut de spoorbaan op!

Door: Alex Cryso.

Een brute inbreuk op het leven, het wereldbeeld, het geloof in de staat en de veiligheid in ons land waren het voor een 54-jarige man, die alleen maar op de trein wilde wachten. Wat was er gebeurd?

Waghäusel in het zomerse juli van 2020, het toneel is het plaatselijke station van de kleine stad, die geografisch gelegen is tussen Karlsruhe en Speyer. Het duurt niet lang, tot de 54-jarige, die alleen maar heel ontspannen stond te wachten, door twee Syriërs wordt overvallen en op de spoorbaan geduwd. Sommige bronnen berichten zelfs, dat het slachtoffer door de binnenkomende trein werd gegrepen. De daders: Twee Syrische broers – alsof de ijverige conservo-lezer niet reeds iets dergelijks had vermoed.

De 54-jarige moest zwaargewond (dijbeenfractuur, botbreuken, vleeswonden) met de reddingshelikopter worden vervoerd en is inmiddels weer aan de beterende hand. De politie zette een grootscheepse speurtocht op touw met bij elkaar 20 surveillancewagens en twee helikopters. Het duurde niet lang, tot de agenten twee Syrische broers van 22 en 25 jaar te pakken kregen. Ze werden gearresteerd in een gemeenschappelijk onderkomen voor asielzoekers en bevinden zich thans in voorarrest.

Het slachtoffer bevestigde intussen, zonder enige reden te zijn aangevallen. Het kwam tot ruzie, waarop de Syriërs hem zijn horloge en zijn portefeuille afnamen. Daarna volgde de duw op de rails, waarbij de asielzoekers de verwonde man uit Karlsruhe probeerden te verhinderen, de rails weer te verlaten, zelfs, toen er een trein aan kwam.

Reeds vorig jaar zomer zorgde een soortgelijk voorval wijd en zijd voor ontzetting: Op station Frankfurt werd een achtjarige jongen voor de ICE geduwd en kwam daarbij om het leven. De dader is een vluchteling uit Eritrea, die voor de moord niet eens werd aangeklaagd. Patriotten over het hele land herdachten deze gruwelijke misdaad, terwijl de linkse gekken zoals altijd stompzinnige en harteloze tolerantie- en veelkleurigheidsparolen scandeerden.

Oproep voor demonstratie:

Onder het motto “Remigratie! Massale uitzetting nu!” vindt maandag 3 augustus 2020 een protestmanifestatie plaats in verband met de gebeurtenis. Trefpunt is het station in Waghäusel, aanvang 19 uur. Er is tevens een protestmars naar het Raadhuis aldaar gepland.

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/08/02/waghaeusel-mordversuch-syrer-treten-54-jaehrigen-brutal-aufs-gleis/