VAARWEL RECHTSSTAAT: Anarcho-criminele Links-groene Fascisten bedreigen sinds 1999 ongehinderd de Berlijnse bevolking met geweld – ook met gewapend geweld

Door: Peter Helmes.

De ultra links-radicale autonome anarchistische groeperingen in Berlijn-Friedrichshain in de Rigaer Strasse 94 en in de Liebig-Strasse 34 terroriseren dag in- dag uit de Berlijnse bevolking – en dat al sinds 1999, sinds de eerste bezetting van huizen in Berlijn-Friedrichshain. Tegen de buren uiten deze links-groene terroristen dagelijks moordbedreigingen (“tegen die Yuppies, die kapitalisten”), zoals te lezen valt op de voortdurende muur-bekladdingen.

De uitzending van de ARD “Contrasten”(van 06. 08. 20) berichtte geheel actueel over deze openlijke burgeroorlogachtige toestand midden in Berlijn en documenteert de onverdraaglijke inactiviteit van de rood-rood-groene Berlijnse Senaat.

Zelfs politiemensen schrikken ervoor terug om het gebied bij het zogeheten “Dorpsplein” tussen Rigarer Strasse en Liebig-Strasse te betreden, laat staan zwaar-criminele zogeheten “autonomen” tot achter de stalen deur aan de ingang van het “Huis Rigaer Strasse” te vervolgen. En de politiepresidente verbiedt de agenten om de strafbare linksfascisten in het huis Rigaer Strasse 94 strafrechtelijk te vervolgen in de voor de Linksen in het leven geroepen “Speciale Rechtszône”! En metterdaad:

De Berlijnse politiepresidente Barbara Slowik ( sinds 10. april 2018 politiepresidente onder de diep-donkerrode Berlijnse Senaat) verbiedt de politie de criminele delinquenten in de bezette huizen in b. v. de Rigaer Strasse 94 te volgen tot in het huis, achter de toegangsdeur (stalen deur) en de delinquenten te arresteren – een vrijbrief voor de criminele linksradicalen, die aldus hun dagelijkse misdrijven ongestraft verder kunnen beoefenen.

Kanselier Merkel heeft tot nu toe over deze onhoudbare bedreigings-situatie gezwegen!

Volgens Burkhard Dregger (lid van het Berlijnse Huis van Afgevaardigden, fractievoorzitter van de CDU) was er reeds sprake van een aangifte van een strafbaar feit tegen de Berlijnse politiepresidente, die al vóór 2018 voor krantenkoppen zorgde vanwege het door haar veroorzaakte “Veiligheidspartnerschap met Moslims”- wat dit dan ook mag betekenen. (vgl.:
https://www.berlin.de/polizei/dienststellen/polizeipraesidium/lebenslauf.432019.php)

“Yuppie-uitschot – wij schieten jullie poten er af”, dreigen de radicale, blijkbaar zwaarbewapende linksfascisten. De kinderen van het KDV in Friedrichshain, “Rock ’n Roll Dwergen”, dat recht tegenover nr. 94 ligt, zijn doodsbang en kunnen met deze bedreiging niet uit de voeten. zeer zeker niet, toen de politie door haar presidente van bovenaf huisverbod kreeg opgelegd in de bezette huizen. Vgl.: https://www.welt.de/vermischtes/article156857857/Wie-Linksextreme-ihren-Nachbarn-auf-die-Nerven-gehen.html

In de Liebig-Strasse 34 (L34), grenzend aan de Rigaer Strasse 94, is de bedreigende situatie niet beter. Daar staat op een banner aan één van de balkons te lezen:

“Dag X voorbereiden- L34 stays – defend your anarcha-queer-feminist house project”.

Nu weten we tenminste, wat voor terreur ons te wachten staat, als het “anarcho-queer-femnism” aan de macht mocht komen op Dag X! https://www.ardmediathek.de/ard/video/kontraste-kontraste-vom-06-08-2020/das-erste/Y3JpZDovL3JiYi1vbmxpbmUuZGUva29udHJhc3RlLzIwMjAtMDgtMDZUMjI6MDU6MDBfOWQ0MWU5OWQtNGYwMC00Zjc5LTgzYTgtNWFlMjEyMDNiODlmL3dpZS1yb3Qtcm90LWdydWVuLWRpZS1wb2xpemVpLWF1c2JyZW1zdA/

Vanwege de door politiepresidente Barbara Slowik en door de rood-rood-groene Berlijnse Senaat in het leven geroepen “speciale Rechtszône” voor de linksfascisten in de door hen bezette gebouwen zijn de politie alle mogelijkheden ontnomen om hier van staatswege te kunnen ingrijpen en de daders te kunnen vervolgen.

Blijft het afwachten, hoe het zal lopen met de kwestie van de aangifte van een strafbaar feit wegens “Strafverijdeling in functie” tegen Barbara Slowik.

Tot zolang blijft het verblijf van onschuldige burgers in de omgeving van het zogeheten “Dorpsplein” tussen Rigaer Strasse 94 en Liebig-Strasse 34 een levensgevaarlijke onderneming, verbonden met de voortdurende angst om door de Anarcho-Groen-Links-Fascisten “de poten afgeschoten” -of als zogeheten “kapitalisten-Yuppies” neergeknald” te worden, berichtten ook de aanhoudend bedreigde conciërge Thorsten Luschat en de vertegenwoordiger van de bedreigde buren, advocaat Ferdinand Wrobel.

Bekijk: ARD KONTRASTE – 06. 08. 20
Beslist de video bekijken!
https://www.ardmediathek.de/ard/video/kontraste-kontraste-vom-06-08-2020/das-erste/Y3JpZDovL3JiYi1vbmxpbmUuZGUva29udHJhc3RlLzIwMjAtMDgtMDZUMjI6MDU6MDBfOWQ0MWU5OWQtNGYwMC00Zjc5LTgzYTgtNWFlMjEyMDNiODlmL3dpZS1yb3Qtcm90LWdydWVuLWRpZS1wb2xpemVpLWF1c2JyZW1zdA/

Door: Peter Helmes.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/08/08/rechtsstaat-ade-anarchistische-kriminelle-links-gruen-faschisten-bedrohen-ungehindert-seit-1999-die-berliner-bevoelkerung-mit-gewaltandrohungen-auch-mit-waffengewalt/#more-28642

Een gedachte over “VAARWEL RECHTSSTAAT: Anarcho-criminele Links-groene Fascisten bedreigen sinds 1999 ongehinderd de Berlijnse bevolking met geweld – ook met gewapend geweld

Reacties zijn gesloten.