Wolfgang Wodarg: De fictieve pandemie

Door: Redactie Jouwatch.

Met behulp van een toename aan tests wordt een virus-hysterie, die zich in Duitsland amper meer kan beroepen op sterfgevallen, kunstmatig in leven gehouden.

Door Wolfgang Wodarg https://www.rubikon.news/autoren/wolfgang-wodarg bij Rubikon https://www.rubikon.news/artikel/die-fiktive-pandemie

De twee uitersten drijven uit elkaar. Aan de ene kant is er ons waarneembare leefmilieu. De meeste mensen zullen geen ziekte- of zelfs sterfgevallen in hun kennissenkring hebben meegemaakt, al helemaal niet tijdens de laatste maanden. Aan de andere kant is er de verruimde realiteit van de media. Aldaar sluimert nog steeds het dodelijke gevaar, zet meedogenloos partyvolk ons aller gezondheid op het spel, siddert de mensheid voor een tweede Corona-golf.

Als wij opletten, bemerken wij, dat zelfs in de mainstreammedia de aantallen sterfgevallen uit Duitsland nauwelijks nog voorkomen. De reden: die zouden te weinig beangstigend zijn. In laats daarvan wordt de focus gelegd op een door excessief testen veroorzaakte, hoe dan ook niet zeer sterke stijging van het aantal besmettingen. Niemand die vraagt, of de in de media platgetreden schandalen zoals Tönnies of het “lichtzinnige” gedrag van de demonstranten op 1 augustus 2020 überhaupt bij mensen ernstige schade aan de gezondheid hebben veroorzaakt. Achter de hype zitten duidelijke belangen, die moeten worden ontdekt.

Is iemand, wie dan ook, de laatste dagen een keer in een openluchtzwembad of aan het strand geweest, en heeft hij daar de mensenmassa in het water gezien, of bij het zonnebaden? In de overvolle badgelegenheden draagt niemand een mondkapje en dat al sinds weken. Waar blijven de besmettingen van de mondkapjes-loze grote demo i. v. m. “Black-lives-Matter”? Of die van de vredelievende grote demo op 1 augustus 2020 in Berlijn?

Wanneer werd de afvalverwerking ingesteld, hoewel de mensen aldaar toch via het afval, via zakdoeken en gebruikte mondkapjes, intensief aan de “viruswolken” waren blootgesteld?

En waar zijn de “Tönnies-doden? Waar zijn de hartinfarcten in Heinsberg?

Waar zijn de nier- en zenuwaandoeningen in Ischl, waar 85 procent in het geheel niet heeft gemerkt, dat ze COVID-19 hadden?

Een pandemie die mensen dit jaar in verhevigde mate ziek laat worden, vindt eenvoudigweg niet plaats. Wie hier spreekt van preventieparadox, misbruikt dit begrip en heeft geen flauw benul van besmettingsepidemiologie.

Waar sprake van is, zijn test-orgiën, die getuigen van een schijndynamiek. Bij de lage prevelentie (frequentie) van SARS-CoV-2-besmettingen zegt een positieve test totaal niets. Het aantal van de thans “ontdekte gevallen” komt overeen met het aantal gezonde mensen, waarbij foutief positieve tests te verwachten waren. hoe meer er wordt getest, des te meer foutief “positieve” gezonde mensen worden er gevonden. Dat heeft niets met ziekte te maken, maar uitsluitend met de misbruikte paniekzaaierij en het kostbare testen.

De pandemie-paniek-story over een dodelijk virus uit Wuhan is allang ingehaald soor de realiteit. De door de PCR-test thans ontdekte virus-sequenties waren allang vóór Wuhan wereldwijd verbreid. Meer dan 8o procent van de bevolking is altijd al immuun voor de elk jaar in verschillende variaties terugkerende Corona-virussen https://www.meinbezirk.at/niederoesterreich/c-lokales/deutsche-studie-findet-bei-81-prozent-immunitaet-gegen-sars-cov-2-durch-andere-coronaviren_a4172766. Een massale vaccinatie tegen corona-virussen is daarom onnodig. Daarenboven houden de nieuw- uitgeprobeerde technologieën grote risico’s in. Ook de waarnemingsperiodes zijn veel te kort. Wie als dokter een dergelijke vaccinatiestof gebruikt met het oog op deze situatie, handelt onverantwoordelijk. Dat alles is allang wetenschappelijk gemeengoed.

Voorts ontbreekt de berichtgeving van elke aanwijzing, dat de in Duitsland overledenen, die positief waren getest op SARS-CoV-2 gemiddeld 82 jaar oud waren. 85 procent van hen waren 70 jaar en ouder. De leeftijdsstructuur van de overledenen is in Zweden niet anders, dan in Duitsland Tendentieel waren de overledenen aldaar zelfs nog ouder.

De catastrofale gezondheidsverhoudingen in de sloppenwijken van de VS, Brazilië, Peru of India worden misbruikt voor paniekzaaierij en politieke calculatie.

Ook in Noord-Italië, Madrid of België hebben wij allang genoeg informaties uit de eerste hand https://corona-ausschuss.de/sitzung8/ . Die laten zien, dat niet een nieuw virus, maar de omgang met de paniek m. b. t. crisisachtige verzorgingsstoornissen, verkeerde behandelingen en tot daaruit voortkomende slachtoffers onder verzwakten leidde. Juist binnen onoverzichtelijke- of corrupte gezondheidssystemen wordt geleurd met ongebruikelijke PCR- tests en schandelijk gehandeld. Het profitabele testen wordt misbruikt om te destabiliseren, de mensen in de armen te drijven van de profiteurs van de angst en ze riskante vaccinaties in de maag te splitsen.

Ongemerkt kunnen daarnaast wereldwijd ook degenen , die achter de “olie van de toekomst https://www.spektrum.de/news/wem-gehoeren-meine-gendaten/1459381”,onze genetische gegevens aan zitten. Elk keel-uitstrijkje levert cellen op, die genetisch kunnen worden gesequenseerd https://www.spektrum.de/news/wem-gehoeren-meine-gendaten/1459381 en die de privé-laboratoria waardevolle informaties beloven. Wie beschermt ons tegen misbruik?

De Duitse regering, die kort voor de crisis juist tot het “Een-miljoen- genoom-programma” van de economie en de EU is toegetreden?

Ook steeds meer burgers weten dat al. Wanneer nemen media en politiek dat voor kennisgeving aan?

Wolfgang Wodarg (1947) is internist en longarts, gespecialiseerd in hygiëne en medicijnen voor het milieu, zowel als voor het openbare gezondheidswezen en sociale medicijnen. Hij werkte o. a. als GGD-arts in Sleeswijk-Holstein, wetenschappelijk afgevaardigde aan universiteiten en hogescholen, zowel als voorzitter van de beroepscommissie voor de gezondheidsbescherming van het milieu bij de Artsenkamer Sleeswijk-Holstein. in 2009 initieerde hij in Straatsburg de onderzoekscommissie over de rol van de WHO bij de varkensgriep.

Redactionele verwijzing: Dit artikel is aanvankelijk verschenen bij Rubikon https://www.rubikon.news/artikel/die-fiktive-pandemie en onder een creative commons-license (naambenoeming- niet-commercieel – geen bewerkingen 4.0 International) gelicensieerd. Met inachtneming van de licentievoorwaarden mag u het verspreiden en vermenigvuldigen.

Door: Redactie Jouwatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2020/08/17/wolfgang-wodarg-die/