Trump: Onze beschaving staat op het spel! Niemand wordt ontzien!

Door: Alex Cryso.

Waarschijnlijk is hij momenteel dé notoire handen-schudder van Amerika: Joe Biden, Democratisch kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november dit jaar. De cliëntèle lijkt steeds dezelfde te zijn: Immigranten, zwarten, gehandicapten, de eenvoudige man in de straat, aldus de imago-film op Bidens internetsite.

Vrolijke veelkleurige figuren onderstrepen toepasselijk het geheel: Rolstoelrijders, Afro-Amerikanen, Moslims, klimaatfreaks. Of anders: Mensen, die plotseling van zichzelf de minder geprivilegeerden van de grootste welvaartsstaat op deze planeet maken. Of die de wereld willen verbeteren, in welke men alles tegen de muur knalt. Huilerige Duitse kwaliteitsmedia bestempelen Biden als een man met fatsoen en met empathie, de intussen al 77-jarige sprak onlangs zelfs van de “overwinning van het licht over de duisternis” wat slaat op mogelijke verkiezingssuccessen. Of daarmee de oorlog-achtige massale oproer van zwarte VS-burgers en linkse systeem-afwijzers, die een heel land in chaos en anarchie hebben gestort, worden bedoeld? Precies hetzelfde vreest de actuele zittende president en Republikein Donald Trump: “Als Biden wint, zullen wij in een depressie worden gestort, die misschien nog wel erger zal zijn, dan die van 1929!”

En verder: “Slechts ik sta tussen de Amerikaanse Droom en de totale anarchie en chaos in”,

aldus de Amerikaanse president vrijdag bij een optreden in Arlington. “Waar Biden duisternis ziet, zie ik Amerikaanse grootheid.” Dat communisten, Moslims en One World-fanatici de centrale steunpilaar van de westerse wereld definitief tot instorten willen brengen, staat buiten kijf. De beslissing hierover zal vallen op de derde november van dit jaar. 77 jaar oud, geldt Biden als oudste presidentskandidaat aller tijden in Amerika. Vanzelfsprekend zijn het zogeheten racisme, maar ook de klimaatpolitiek belangrijke thematische trekpaarden in de verkiezingsstrijd.

Uit hun verband gerukte begrippen als “gelijkheid”, gerechtigheid” of “naastenliefde” behoren allang tot het gangbare jargon. Reeds van 2009 tot 2017 was Biden vice-president onder Barack Obama.

Trump bracht tegen de bloemrijke euforie in, dat Biden in 47 jaar politiek niets tot stand had gebracht van al de dingen, waarover hij nu spreekt. Vanwege de Corona-crisis zal er met om en nabij de 50 miljoen deelnemers sprake zijn van een nooit vertoond aantal schriftelijke kiezers, wat daarenboven de bekendmaking van de resultaten op de lange baan zal schuiven. Trump noemde het systeem nu al “vatbaar voor bedrog”. Het ware resultaat zou misschien worden bekendgemaakt, aldus de president verder. Mocht hij metterdaad verliezen, dan zal niemand “in ons land nog veilig zijn en worden ontzien. De toekomst van ons land en van de beschaving staan op 3 november op het spel”. Linkse propaganda-media zoals n-tv beschuldigden daarentegen Trump ervan, dat hij Amerika zou ruïneren en voor de wereld belachelijk maken; hij zou incompetent zijn, zowel zonder scrupules als zonder plannen, en hij zou de democratie met de botte bijl tot puin slaan.

Door: Alex Cryso
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/08/24/trump-unsere-zivilisation-steht-auf-dem-spiel-niemand-wird-verschont