Schandaal: George Soros financiert al sinds jaren de Orden der Jezuïeten van Paus Franciscus

Door: David Berger.

Zoals publiek gemaakt door de bekende Vaticaan-deskundige Marco Tosatti https://www.marcotosatti.com/2020/09/08/open-society-di-george-soros-finanzia-i-gesuiti/ hebben drie liefdadigheidsorganisaties van de Jezuïeten de laatste jaren meer dan 1,5 miljoen dollar ontvangen vanuit de financiën der Open Society Foundation van George Soros.
Binnen de Katholieke Kerk baant rondom de Orden der Jezuïeten en daarmee rondom hun meest bekende vertegenwoordiger, Paus Franciscus, een nieuw schandaal zijn weg: Volgens onderzoekingen van de bekende Vaticaan-deskundige Marco Tosatti hebben
liefdadigheidsorganisaties van de Jezuïeten in de laatste vier jaar 1. 702. 577 dollar aan Soros-geld gekregen.

Jezuieten in één schuitje met abortus-begunstigers

Dat is buitengewoon schandalig, aangezien de Open Society Foundation overal ter wereld het vrijgeven van Abortus eist, wat door de Katholieke kerk officieel strikt wordt afgewezen.

Tosatti noemt de volgende bedragen: De Spaanse migrantendienst der Jezuïeten (SJM – Spanje) ontving sinds zijn oprichting van de Soros-stichting 75.000 dollar in 2016 en 151.125 dollar in 2018.

De non-profit-organisatie der Jezuïeten, die het grootste bedrag aan fondsengeld uit de kas van de abortus-mogul heeft ontvangen, is de Jesuit Worldwide Learning Higher Education van de VS (2016 890.00 dollar; 2018 nog eens 410.000 dollar)

Deze organisatie is verbazingwekkend genoeg de enige, die de Open Society Foundation op haar website erkent als één van haar “partners” en daarmee uit de kast komt als door haar mede-gefinancierd.

In totaal kwamen de giften van George Soros aan Jezuïeten-stichtingen gedurende de laatste vier jaar op 1. 702. 577 dollar.

Jezuïeten zwijgen op beschuldigingen

De nieuwberichtenpersdienst Aciprensa ondervroeg de Jezuïeten-stichtingen over hun banden met Soros en of het hen bekend is, dat Soros een schandalig abortus-programma bedrijft, maar kreeg tot nu toe geen antwoord.

Buitengewoon netelig worden deze nieuwtjes door het feit, dat het gerucht https://philosophia-perennis.com/2017/07/15/zornausbruch-im-vatikan-us-katholiken-deckten-die-verwicklung-des-papstes-in-das-soros-netzwerk-auf/ , dat Soros bij het aftreden van Paus Benedictus en de benoeming van Bergoglio tot Paus een vinger in de pap gehad kan hebben, nog op geen enkele manier van de baan is.

Meer hierover (in het Italiaans): MARCO TOSATTI https://www.marcotosatti.com/2020/09/08/open-society-di-george-soros-finanzia-i-gesuiti/

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/09/09/skandal-george-soros-finanziert-seit-jahren-den-jesuitenorden-von-papst-franziskus/