Antifa Stuttgart schopt meteen twee maal rellen tegen de AfD

Door: Alex Cryso.

Wat was de hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg vroeger niet allemaal: Bastion van educatie, een centrum van vooruitgang en innovatie, symbool van welstand en de bakermat van de alles-behalve-Hoogduits-beheersers. In 2013 kwamen Kretschmann en de Groenen om met geweld de knop om te zetten. Sindsdien is niets er meer zoals voorheen: Baden-Württemberg verwerd tot Baden-Turkenberg, zelfhaat en anti-kapitalisme vindt men er in elke hoek en ook in de Stuttgartse kookpot pruttelt het onophoudelijk.

Afgelopen weekeinde nog liep de plaatselijke Antifa continu volijverig te hoop- en zich in het zweet. Slachtoffer was twee keer de AfD, zowel vrijdag als zaterdag. De meest bedorven Stuttgartse welvaartskids moesten er dus ook in het weekend tegenaan – in plaats van lui in bed te liggen of wiet te roken, maar wat wil je??!! Onder het afbladderende Red-de-Wereld-motto “Rechtse ophitsing stoppen – voor het te laat is!”, waartoe onder andere het constitutie-vijandige linkse sufferdje “Beobachternews” had opgeroepen, werd een AfD-manifestaatie (“Politiek in tijden van Corona”), waarbij onder andere Alice Weidel, de parlementsafgevaardigde Markus Frohmaier en Kandidaat voor het Burgemeesterschap Dr. Malte Kaufmann aanwezig waren, op vrijdagavond geflankeerd in het stedelijke raadhuis.

Zo om en nabij de 200 deelnemers, waaronder de Antifa en het Verbond “Stuttgart tegen Rechts” zorgden hierbij voor alle soorten chaos en rellen:

Zo kwam het niet alleen opnieuw tot geweld tegen de politie, het lukte ook bij elkaar acht zelfbenoemde linkse “activisten”, ongeoorloofd het raadhuis binnen te dringen, teneinde aldaar voor meer oproer te zorgen. Eveneens was er sprake van een zit-blokkade aan de ingang. Zelfs na zowel de relnacht van Stuttgart, als na de brandstichtingen van Moria en Vathy worden de linksen het niet zat, islamitische terroristen en misdadigers verder te beschermen en het land binnen te halen. Claudia Häussler van Verdi-Stuttgart noemde het integendeel zelfs een schandaal, dat de AfD in het Stadhuis een manifestatie mocht houden.

Overval nummer twee voltrok zich op de daaropvolgende zaterdag: Doelwit was een infostand van genoemde kandidaat voor het burgemeesterschap Dr. Malte Kaufmann, die in de race gaat voor de AfD. Kaufmann wil zich niet alleen inzetten voor de auto, maar ook voor Recht en Orde van het zwaar door elkaar geschudde schwabische metropool. Deze attributen werden zaterdag opnieuw met voeten getreden, toen de Antifa opdook, het trottoir blokkeerde en luidkeels haar overbekende parolen scandeerde.

De hasjkids denken metterdaad, met erbarmelijke Rap-rijmpjes zoals dit, door te gaan voor jonge, creatieve bollebozen:

“…FCK joe Kaufmannetje…stay at your house, verpest je neighbourhood niet nog verder …met je dirty toxic words op twitter en daarenboven, go away, Malte… en take your fascist party with you…Alerta, alerta Antifascista”.

En bij zoiets voelen de linksen zich meteen oneindig belangrijk! Kaufmann en zijn mensen bewezen hoe dan ook uitstekend hun moed ten opzichte van de Antifa-overmacht en dienden de ideologische verwardheid met cool zelfbewustzijn en geestelijke superioriteit van repliek. Niettemin waren de blamerende optredens van de Antifa het bewijs, dat Stuttgart noch een veilige stad is, noch de mening van de andersdenkende respecteert. Veelkleurigheid en tolerantie stelt men zich op de een of andere manier anders voor! Schaffa schaffa, bouwen aan de shit – de rode SA laat zien, hoe dat gaat!

Links:

https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.gegendemo-in-stuttgart-demonstranten-blockieren-afd-veranstaltung-im-stuttgarter-rathaus.f362d014-7f79-4301-8334-2b7e89e6ab06.html


Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/09/21/stuttgarter-antifa-macht-gleich-zwei-mal-randale-gegen-die-afd/#more-29036