Alweer wil een ‘Groene’ wijn verbieden – zoals ooit Mohammed


Door: Albrecht Künstle.

  • Minister van Sociale Zaken Lucha staat niet alleen met Diesel en benzine op voet van oorlog
  • Meer dan een humoristische beschouwing van het islamitische verbod op alcohol

De (groene) Manfred Lucha, in zijn hoedanigheid van minister van Sociale Zaken van de deelstaat Baden-Württemberg, wil op kerstmarkten – mochten ze worden toegestaan – alcohol verbieden, omdat anders de besmettingscijfers zouden stijgen. In het bijzonder heeft hij hier de Glühwein in het vizier. Door de daling van de temperatuur deze week is het onderwerp reeds nu actueel. Het klopt, dat een teveel aan goede Glühwein voor een “dikke tong” zorgt. Wie deze man hoort praten zou hoe dan ook op de gedachte kunnen komen, dat hij er al een liter van naar binnen heeft.

Wie legt deze man uit, dat noch het water, noch de alcohol in de Glühwein een virusdrager is? En dat Glühwein, zelfs als hij afkomstig zou zijn van de hellingen van de Etna – waar hij zogezegd buitengewoon goed zou rijpen – tot hij hier is, geen Coronavirussen meer in zich bergt. Maar alle gekheid op een stokje, ook vóór de groene Lucha was er al sprake van een ander, die Alcohol verbood – Mohammed, die de wijn verbood en wiens lievelingskleur groen de kleur van de Islam werd. En dat kwam zo:

Lang voor Mohammed was ook bier bekend binnen het Arabische territorium. Reeds in het middelbare rijk der oude Egyptenaren werd het gebrouwen – en gedronken. Of het goed was, kan worden betwijfeld – geen van de consumenten is meer in leven.

Maar het ging Mohammed niet om bier, maar om wijn, evenwel niet, omdat dit meer alcohol bevat dan het bier. De reden was: Zoals de slavenhandel zich in handen van de Arabieren bevond – door de Islam tot in de moderne tijd bedreven – zo bevond zich de wijhandel in handen van de Joden – de aartsvijanden van Mohammed. De Joden hadden niet alleen de “wijngrossierderij” in handen, maar beheerden tevens op de markten wijd en zijd wijn-verkooppunten. Ja, daar was toen al sprake van!

Omdat Mohammed het blijkbaar niet aandurfde, het bestaan van de gevestigde Joden te ondergraven met een plompverloren “Koop niet bij Joden” liet hij eenvoudigweg in de Koran optekenen, dat Moslims geen alcohol mogen drinken. Want op deze manier werden de economische bestaansmiddelen van de Joodse handelaren vernietigd.

De praktisch-ingestelde Joden, verstonden weliswaar, net als tegenwoordig, de kunst om met andere bezigheden en bedrijven het hoofd boven water te houden. Maar veel geholpen heeft het ze niet. Want ze werden door zijn islamitische hordes nog meer vervolgd dan de christenen en bijna uitgeroeid.

Hoe min deze zet van Mohammed was, is te zien aan het volgende: Wie zich aansluit bij zijn Jihad en om het leven komt, wordt voor in het Paradijs niet alleen 72 vrouwen beloofd, maar ook “stromen van wijn”. Dus moet het bij de toenmalige wijn wel om een zeer begeerde drank gegaan zijn.

Uit het Oude Testament kennen wij het verhaal over het snoepen van de vruchten van de “verboden boom”. Geen normaal mens zou echter op het idee gekomen zijn, om daarom fruit – door God geschapen vruchten – levenslang te mijden en met het consumeren ervan te wachten tot na de dood.
Anders dan de Moslims. Ze laten zich door de Koran van Mohammed wijsmaken, dat gegist druivensap alleen voor doden een kostelijke zaak zou zijn, maar niet voor de levende schepselen Allahs. Behoort een dergelijke “groene religie” werkelijk bij ons in Duitsland?

En hoe staat het met de tegenwoordige politiek-GROENEN? Passen zij eigenlijk nog bij ons met hun deels absurde verboden?

Hoe het alcoholverbod in de Koran terecht kwam –
https://de.wikipedia.org/wiki/Alkoholverbot_im_Islam

Door: Albrecht Künstle.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/09/26/wieder-will-ein-gruener-wein-verbieten-wie-einst-muhammad/