Donald Trump: “Spoedig ben ik terug!

Door: David Berger.

Twee dagen geleden was het perfide leedvermaak van de tegenstanders van Trump https://philosophia-perennis.com/2020/10/02/trump-an-corona-erkrankt-erste-gebete-um-seinen-tod/ totaal niet meer af te remmen, toen bekend werd, dat de Amerikaanse president besmet was geraakt met Covid-19-virus. Maar het leedvermaak is veranderd in angst, want Trump gaat heel anders met het virus om als Duitse politici.

VS-president Trump maakte thans, een goede 24 uur nadat hij naar het Walter Reed Medical Centre werd gebracht een video publiek, waarin hij zei, dat hij zich “nu al veel beter” voelt en strijdt voor mensen over de hele wereld, die het COVID-19- virus eveneens met zich meetorsen. In de geest der gemeenschapszin zou eenieder “het Corona-virus terdege kunnen overwinnen”.

Trump test zelf nieuwe wondermedicamenten

Trump maakte ook reclame voor therapeutica en zei, dat er enkele bij zitten, die spoedig op de markt komen, die er “uitzien als wonderen”. Met toestemming van zijn arts kreeg Trump een experimentele antistoffen-behandeling.

De president zei, dat hij zich geleidelijk aan weer duidelijk beter voelt en waarschijnlijk spoedig weer zal terugkeren in de dagelijkse routine. Maar: “Ze weten het de komende dagen niet, ik denk, dat dat de eigenlijke test is”.

“Als leider moet men problemen het hoofd bieden”

Hij merkte ook op, dat hij zichzelf niet “eenvoudigweg wil opsluiten in het Witte Huis”. Men heeft hem gezegd, dat hij zou moeten blijven en zich opsluiten en geen mensen opzoeken of met hen spreken. Dat zal hij niet doen: “Als leider moet men problemen het hoofd bieden”.

Dat lijkt Trump ook metterdaad te doen: in de Amerikaanse media worden momenteel foto’s uit het ziekenhuis https://im-media.voltron.voanews.com/Drupal/01live-166/styles/892×501/s3/2020-10/trumpinhospitalcrop.jpg?itok=hWRj-1Um gepubliceerd, die laten zien, dat Trump ook vanuit het ziekenhuis zijn “werk” doet.

Misschien wel een van de beste toespraken van Trump …

En voor iedereen, die aan de momenteel door ARD/ZDF e. a. geventileerde complottheorieën ( Trump heeft besmetting met Covid alleen maar verzonnen – en daarnaast tegelijkertijd: Trump is in werkelijkheid extreem zwaar ziek) enigerlei betekenis toekennen, de volgende tweet:

Chic zijn ook de boude complotteorieën rondom de ziekte van Trump https://twitter.com/hashtag/Trumps?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw. Hoe stellen de IQ-geweldenaren zich dat voor? dat de hele medische wereld- en ambtnaren in die idioterie meegaan? Het blijft immers niet eens geheim als de president bij het poepen de hik krijgt.
https://twitter.com/hashtag/TrumphatCorona?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/10/04/donald-trump-ich-werde-bald-zurueck-sein/