Trump: Corona-medicatie van Regeneron zal voor alle Amerikaanse burgers kosteloos ter beschikking staan

Door: David Berger.

“Misschien kent u mij, ik ben uw lievelingspresident”- zo begint Trump zijn toespraak in een video, die vandaag voor het Witte Huis is gemaakt. En hij belooft daarin niet alleen alle Amerikanen een snelle, kosteloze verzorging met een geneesmiddel van de Biotec-firma Regeneron, maar kondigt tevens China een harde strijd aan.

Slechts drie dagen had president Donald Tromp nodig, om zijn Corona-besmetting, die aanvankelijk niet gemakkelijk leek te verlopen, te overwinnen. Dit “wonder” schrijft hij toe aan “Regeneron”. En hij blameert – ook de Duitse – mainstream-media, die hebben beweerd, dat het medicijn alleen beschikbaar is voor extreem rijke patiënten:

Iedere burger zal de behandeling krijgen, die zijn president ook heeft gekregen

Trump belooft, voor zijn landgenoten exact de succesvolle behandeling, die hijzelf heeft gekregen, mogelijk te maken – en wel kosteloos. Zijn Corona-besmetting is een geschenk van God geweest. De snelle inzet van het medicijn moet door een buitengewone toestemming van Trump mogelijk worden gemaakt.

De militie zal de komende dagen zorg dragen voor een spoedige levering van het medicijn aan alle ziekenhuizen in de VS. Ongeveer 50.000 individuele doses van het medicijn houdt de firma Regeneron momenteel bereid, die onmiddellijk zouden kunnen worden toegepast, zodra alle horden voor een snelle toelating zijn genomen.

Ook een vaccinatie zal er in de VS spoedig zijn.

China zal een hoge prijs betalen

Dat er Corona is opgedoken, is niet de schuld van de Amerikanen, het is de schuld geweest van China. Dat zal niet worden vergeten. China zal een hoge prijs moeten betalen voor wat het dit land, ja de hele wereld aangedaan heeft.

In Europa zwijgen de grote media bijna als één man over “Regeneron”. Mijn navraag bij Spahn, Drosten en het Ministerie van Volksgezondheid over wat men nu denkt te doen om zo snel mogelijk ook het medicijn ter beschikking te hebben voor de Duitse burgers, werd tot nu toe genegeerd. Geen wonder: Voor de Corona-religie is het verschijnen ervan zo ongeveer even rampzalig als het uitvinden van de bliksemafleider voor de verkopers van “zwarte onweerkaarsen”.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/10/08/trump-wundermittel-regeneron-wird-allen-us-buergern-kostenlos-zur-verfuegung-stehen/