Kiemcellen van de rode terreur: Waarom niemand een linkse als buurman zou moeten hebben…

Door: Alex Cryso.

Alexander Gauland zou geen Jerome Boateng als buurman willen. Begrijpelijk.

In de Rigaer Strasse 94 zowel als in de niet al te ver daarvandaan liggende Liebigstrasse 34 (beide gelegen in Berlin-Friedrichshein) wordt duidelijk, wat er gebeurt wanneer te veel onschuldige mensen deur aan deur wonen met linkse krakers. Dan wordt tolerantie haat, veelkleurigheid Fascisme en cosmopolitisme blinde vernietigingsdrang, wat onze eigen mensen dagelijks te bemerken krijgen in de vorm van bruut geweld. Wegbereider: Angst!

Op beide genoemde adressen bevinden zich omvangrijke linkse onderkomens, waarin autonomen, krakers en antifa’s niet alleen reilen en zeilen, zoals ze willen, maar tevens tot het alomtegenwoordige gevaar voor de gehele omgeving geworden zijn. Door de media verzwegen en door de politiek gestimuleerd zijn hier allang criminele hotspots en kiemcellen van de rood-communistische terreur ontstaan. Omwonenden berichten over dagelijks vandalisme, vernielde auto’s, nachtelijke slagvelden op straat tegen de politie, het gooien met molotovcocktails inbegrepen, moordbedreigingen, de verschrikkelijkste belasteringen, krasse beledigingen, met zoutzuur volgesmeerde autostoelen of kapotgeslagen PKW’s, terwijl de auto’s van camerateams heel ongegeneerd worden ondergespoten of met stenen bekogeld.

“De bewoners van RS94 of L34 zien ons allang niet meer als mensen, maar alleen nog maar als deel van het gehate systeem”, zegt een terecht bezorgde omwonende.

Desondanks zijn er zelfs nu nog stemmers op de Linkse Partij, maar eenieder is de kans gegeven, ook eens van mening te veranderen. Want wie het elke dag zelf aan den lijve moet ondervinden, weet:

Waar linksen zijn, daar zijn terreur, geweld, intolerantie, kleinschalig Fascisme en de ergste ophitsers überhaupt aanwezig. De veelkleurigheid, veelzijdigheid en naastenliefde mag de naïeveling daar in gedachte eenvoudigweg aan toevoegen!

Ook de onderkomens in de Rigaer Strasse en in de Liebigstrasse 34 ademen uit alle poriën het maatschappelijk verval: Met graffitti’s besmeurde buiten- en binnenmuren, vervuiling, bedompte lucht, schimmel, zowel als stalen deuren teneinde elk denkbaar binnendringen te verhinderen.

Wie in deze omgeving nog aangenaam woont, geldt als gehate yuppie en kind der welstand, die men nog eens hoorbaar in de “benen zal schieten”, aldus de kunstige versiering van een huismuur. Daarnaast begon vooral in de Liebigstrasse 34 alles ooit zeer (pseudo-) sociaal:

Dit werd ooit opgezet als ontmoetingspunt voor lesbiennes en transseksuelen, respectievelijk als een plek, waar voor “racisme en discriminatie” geen plaats meer zou zijn, aldus de Groenen en linksen van Berlijn, die vanzelfsprekend achter het project staan. De meest prominente voorsprekers zijn de groene parlementsafgevaardigde Canan Bayram, maar ook de groene deelgemeente-burgemeester Monika Herrmann, evenals de groene wethouder van bouw- en woningtoezicht Florian Schmidt. Als verdere breinen achter het autonome geweld worden een zekere Isabelle H. en een zekere Marek M. genoemd.

Precies 346 links-autonome strafbare feiten werden sinds januari 2019 geregistreerd, waaronder 150 gevallen van materiële beschadiging en 52 lichamelijke verwondingen. Zelfs bestaan er vermoedens van het bezit van wapens van zwaar kaliber zoals bijvoorbeeld machinepistolen .

De tekst is gebaseerd op een aflevering van ‘Kontraste – die Reporter’ van 29 september 2020. Titel: “Wij zijn de macht. Autonomen in de Rigaer Strasse”. Link: https://www.youtube.com/watch?v=TeVAhgrl14c&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0wTqChJswMV605ofx7gMO92lQ5q5i7QVeVmRw6ZHvS3idi3zooosVmzPE)

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/10/09/keimzellen-des-roten-terrors-warum-niemand-einen-linken-zum-nachbarn-haben-sollte/