Trump: “Beste Amerikaanse president aller tijden voor Homoseksuelen!”


Door: David Berger.

Homoseksuele activisten uit de hele VS, waaronder ook ex-VS-ambassadeur Grenell, zijn het afgelopen weekeinde in Nashville bij elkaar gekomen, om Trump hun steun toe te zeggen. Tegelijkertijd bedankten Trump en Pence hen persoonlijk voor hun historische bijdrage aan de herverkiezing van Trump.

Zoals Breitbart exclusief bericht https://www.breitbart.com/politics/2020/10/10/exclusive-grenell-trump-best-president-ever-for-gay-and-lesbian-community/, hebben president Donald Trump, vice-president Mike Pence en Karen Pence activisten van OUTspoken, een groep van conservatieve LHBTI’ers, uitgenodigd in Nashville, Tennessee, om hen te bedanken voor hun steun.

Donald Trump had zich persoonlijk telefonisch met het verzamelde gezelschap in verbinding gesteld, om de activisten te bedanken.

In gesprek met Breitbart zei de voormalige VS-ambassadeur in Duitsland, Richard Grenell https://philosophia-perennis.com/2019/07/29/ueberreichung-der-neuerscheinung-thomas-von-aquin-leuchtturm-des-abendlandes-an-us-botschafter-grenell/ , tegelijkertijd het eerste openlijk homoseksuele kabinetslid in de geschiedenis van de VS:

“President Trump is de beste president van de VS, die de homo- en lesbische gemeenschap ooit heeft gehad.”

Nooit eerder heeft in de Gay Community een Republikein zo’n sterke bijval gekregen, als nu Trump, aldus Grenell (links op de foto, samen met PP-oprichter David Berger) verder:

“Zowel vice-president Pence als president Trump spraken dit weekeinde met conservatieve Gay-activisten en bedankten hen persoonlijk voor hun historische medewerking aan de herverkiezing van Trump-Pence.”

Links wil homoseksuelen misbruiken om tweespalt in de maatschappij teweeg te brengen

De publicist en Amerikaanse legerveteraan Rob Smith (POC!) vulde tegenover Breitbart News aan:

“dit is in velerlei opzicht de meest succesvolle Republikeinse regering in deAmerikaanse geschiedenis, vooral echter, wat betreft de sympathie en acceptatie van zovele homoseksuele Amerikanen.” Links wil het homoseksueel- of lesbisch-zijn verder tot een aanleiding maken, om een wig in de samenleving te drijven. Wat hen echter niet meer zal lukken.En dat is maar goed ook.

In een tweet noemde Smith Trump de belangrijkste verbindende figuur voor homoseksuelen.

Trump-critici zonder argumenten

In de sociale netwerken kregen de activisten talloze steunbetuigingen. Cindy Neky vulde aan, dat Trump zich niet alleen in de VS, maar steeds opnieuw ook wereldwijd heeft ingezet tegen de discriminatie van homoseksuelen.

Critici uit de linkse hoek wisten daartegen alleen nog maar in te brengen, dat op de foto’s van de bijeenkomst niemand van de Gay-activisten een mondkapje had gedragen, of de minimum afstand in acht had genomen.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/10/12/trump-homosexuelle/