Leraar onthoofd: Nu moeten alle kranten Mohammed-karikaturen plaatsen!


Door: David Berger.

Het terrorisme zal niet overwinnen!

De bekende Frans-Israëlische journalist Julien Bahloul eist na de brute Allahu akbar-moord op een leraar in Conflans-Sainte-Honorine van de Franse pers, dat ze een ondubbelzinnig statement maken: Alle Franse kranten moeten de door het slachtoffer aan de leerlingen getoonde karikaturen publiceren, teneinde de boodschap uit te dragen: Het terrorisme zal niet overwinnen.

Na de verschrikkelijke Allahu akbar-moord op een docent, die zijn leerlingen in de les Mohammed-karikaturen had laten zien, om hiermee een discussie over de vrijheid van meningsuiting op gang te brengen, laait in Frankrijk het de bat rondom de islamisering, de scheiding van kerk en staat en de vrijheid van meningsuiting weer op. Julien Bahloul: Alle Franse kranten!

Onze Tweet van de Dag daarover komt van de bekende Frans-Israëlische journalist van Algerijnse afkomst, Julien Bahloul:

“De mooiste reactie zou het zijn, als morgen vroeg ALLE Franse kranten de door het slachtoffer aan zijn leerlingen getoonde karikaturen zouden publiceren, teneinde een boodschap af te geven: Het terrorisme zal niet overwinnen!”(La plus belle réaction serait que demain matin TOUS les journaux français publient les caricatures pour faire passer un message: la terreur ne gagnera pas. #Eragny #Conflans – Julien Bahloul(@julienbahloul) October 16, 2020 )

“Nous sommes Charlie” als één van de grootste leugens

“Charlie Hebdo”, aldus de redactie van het satirische magazine in een eerste reactie, “maakt van zijn gevoelens van schrik en revolte geen geheim, nadat een leraar m. b. t. de uitoefening van zijn beroep door een religieuze fanaticus werd vermoord. Wij zeggen zijn gezin, zijn verwanten en alle leraren onze meest nadrukkelijke ondersteuning toe.”

Daar valt niets aan toe te voegen – behalve dat wij weten, dat de wens van Julien Bahloul niet in vervulling zal gaan.

De kreet “Nous sommes Charlie” heeft zich allang bewezen als een van de grootste leugens van de Europese Gemeenschap.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/10/17/lehrer-enthauptet-alle-zeitungen-sollen-jetzt-mohammed-karikaturen-drucken/#more-29460