Karlsruhe/Pforzheim: Syrische brandstichter geldt als niet-toerekeningsvatbaar!

Door: Alex Cryso.

Ja, ook dit is mogelijk in ons even mooie als veelzijdige kleurenland: Hier steekt iemand twaalf auto’s in brand, laat een schade achter van om en nabij de 450.000 Euro en brengt daarnaast ook nog meerdere mensenlevens in gevaar – om vervolgens voor de rechtbank ondanks ondubbelzinnige bewijsvoering te worden geclassificeerd als: “niet toerekeningsvatbaar”!

Na een proces, dat meer dan zes maanden en acht zittingsdagen in beslag nam, kwam de rechtbank van Karlsruhe tot het besluit, dat de beklaagde 25-jarige Syrische vluchteling ook in de toekomst in het psychiatrisch ziekenhuis in Emmendingen (in het zuidelijke Zwarte Woud) moet blijven, echter niet de gevangenis in hoeft. De zaak werd hierop gesloten.

Alweer een vonnis, dat iemand sprakeloos maakt, waarbij men alleen nog maar kan twijfelen aan het verstand van onze justitie en waarbij zich de vraag opdringt, of wij überhaupt nog in een rechtsstaat leven.

Het verhaal van de Syrische brandstichter kan niet vaak genoeg worden verteld: In november en december trok hij er ’s nachts op uit, teneinde minstens een dozijn auto’s van meestal duur fabricaat moedwillig in brand te steken en af te laten branden. – zowel in Pforzheim als in de omliggende gemeenten Kämpfelbach en Remchingen was de als geestesziek bekend staande man actief. Een plaatselijke advocaat deed zelfs aangifte tegen de Syrische vluchteling voor poging tot moord: Bij een van de aanslagen zouden er uit een auto gassen zijn ontsnapt, die zouden zijn binnengedrongen in de kamers van de slapende kinderen van de advocaat, terwijl de ramen op een kier stonden.

Curieus, dat de Syriër steeds weer beweert, stemmen te hebben gehoord, die hem naar het schijnt tot zijn daden hebben aangezet. Reeds op de vlucht naar Duitsland zou beklaagde in contact getreden zijn met hogere machten. Met de complimenten van PSI en de films over exorcisme uit de jaren ’70. Deskundigen diagnosticeerden hierop bij hem een ernstige schizofrene paranoia. Hoe dan ook werd er bij het uitspreken van het vonnis rekening mee gehouden, dat het verblijf in de psychiatrie eventueel levenslang kan zin. Over een therapie bestaat nog onduidelijkheid. Misschien, dat de AfD alvast eens een passend vliegticket voor de man kan reserveren… Om vervolgens te hopen, dat deze hoogst twijfelachtige rechtspraak niet nog meer daders van vergelijkbaar kaliber aanlokt!

Maar ook buiten de rechtszalen om doen onze onmisbare islamitische verrijkingen onophoudelijk van zich spreken: Kort geleden nog kwam het in Pforzheim (zogenaamd een van de veiligste steden in heel Baden-Württemberg) tot een levensgevaarlijke aanval met traangas op een kapperszaak, die plaatshad in het kader van uit de hand gelopen onenigheid tussen clans.

Nu werd bovendien de poging tot verkrachting van een buschauffeuse bekend, die zich dankzij heftig verweer uit de levensgevaarlijke situatie wist te bevrijden. De politie van Pforzheim is momenteel op zoek naar een man tussen de 30 en 40 jaar oud, Afrikaans Fenotype.

Wat doen evenwel onze goedmenschen? Ook verder dergelijke subjecten als de bovengenoemde in bescherming nemen, koste wat het kosten mag! Een Antifa-grootcommando bij de Stürzenberger-manifestatie in Pforzheim of veelkleurige paraplu’s van de linksgroenen bij de Pax Europa-manifestatie in Bruchsal zowel als schandaalvonnissen zoals hier beschreven bewijzen uiteindelijk slechts, in wat voor vernietigende morele zowel als menselijke uitzonderingssituatie wij ons inmiddels bevinden.

Links: https://bnn.de/pforzheim/25-jaehriger-brandstifter-muss-nach-taten-in-pforzheim-und-dem-enzkreis-in-die-psychiatrie

https://www.pz-news.de/pforzheim_artikel,-Uebergriff-in-Linie-3-Busfahrerin-wird-von-Unbekanntem-sexuell-angegangen-_arid,1491967.html

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/10/28/karlsruhe-pforzheim-syrischer-feuerteufel-gilt-als-nicht-schuldfaehig/#more-29545