Bushido en de Aluhoedjes: Haat-rapper werpt zich op als pleitbezorger voor lockdowns en dwangmaatregelen

Door: Alex Cryso.

In het ultieme catastrofe-jaar 2020 is het treurig genoeg al bijna normaal, dat men van een Moslim te horen krijgt, wat er gebeuren moet. Argumenten heeft de waarde Oosterling niet langer nodig, als luid geschreeuw en aapachtige dreigende gebaren volledig blijken te voldoen. Tegelijkertijd laat hij zich graag en in elk denkbaar opzicht voor het karretje spannen, als het maar tegen Duitsland en de Duitsers gericht is. Kenmerk: Wat het gastland schade berokkent, is in principe goed.

Daarnaast lijkt ook het tot hype gemaakte Corona-virus haar prominente testimonial ( = voor propagandadoeleinden aangetrokken prominent) te hebben gevonden: Bushido, rapper van Tunesische afkomst, vrouw-vijandig, bendelid en overtuigde antisemiet.

Het treft toch optimaal, dat een linkse staat als Duitsland zó ’n pleitbezorger voor lockdowns en dwangmaatregelen heeft gevonden. Op Instagram heeft Bushido onlangs bevestigd, dat hij zelf positief is getest op Corona. Hij heeft alle richtlijnen steeds “heel serieus” genomen” en bereikte met zijn boodschap om en nabij de twee miljoen fans – voornamelijk waarschijnlijk jonge Duitsers, die nooit echte voorbeelden hebben gehad.

Natuurlijk kregen ook de Corona-critici hun vet: “Ik heb jullie Aluhoedjes nog nooit kunnen begrijpen”, aldus de 42-jarige, die de vermeende Corona-verloochenaars opriep om de zaak eindelijk serieus te nemen.

Een slachtoffer van de verbale aanvallen van Bushido, die in het verleden al tot de vreselijkste ontsporingen hadden geleid, werd schlagerster Michael Wendler, die Bushido eveneens tot de complottheoretici rekent: “Genoeg van jullie met Aluhoedjes. Schaam je over wat je in het openbaar allemaal loslaat”, meesmuilde de Tunesische Duitser op zijn gewoonlijke (on)charmante manier. De islamitische superieur neemt het woord en allen hebben zich maar te schikken.

Hoe en waar Bushido met Corona besmet geraakt is, is tot op heden nog niet bekend Momenteel bevindt de 42-jarige zich thuis in quarantaine. Maar ook vanuit huis houdt de zelfbenoemde rap-ster zijn gal niet binnen: “Aluhoedje is nog maar een leuk koosnaampje” en voorts: “Mensen, lul niet van die shit! Wie zulke theorieën werkelijk serieus neemt, laat mij alleen maar zien, hoe ongelofelijk achtergebleven jullie zijn!”

En voorts: “Als ik zulke figuren als Wendler en Xavier Naidoo en ook die Attila Hildmann zie – dan denk ik bij mezelf: Lui, wat is jullie in je leven overkomen? Ooit waren jullie toch zeker nog wel anders? Nou ja, laat maar, fuck you.”

Complottheorieën zijn principieel “Bullshit”.

Zoals bij bijna alle uitdrukkingsloze Duitse B- en C-prominenten is “profilering”het eigenlijke toverwoord, in de tegenwoordige situatie meer dan ooit. En als Bushido afgezien van Corona van zich doet spreken, dan niet vanwege zijn muziek maar vanwege heel andere dingen: Als getuige voor de rechtbank, waar woensdg de zaak plaatsvond tegen zijn voormalige zakenpartner, de bendeleider Arafat Abou-Chaker. Tegen de Berlijnse rapper Fler is Bushido eveneens als getuige opgeroepen. Fler wordt onder andere beschuldigd van vandalisme, ongeoorloofde dwang en diverse beledigingen.

Links:

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2020/10/29/bushido-und-die-aluhuete-hass-rapper-macht-sich-zum-fuersprecher-fuer-lockdowns-und-zwangsmassnahmen/