SPOEDBERICHT – Nice: Drie doden bij islamitische terroristische aanslag – vrouw onthoofd in de buurt van de kerk

Door: Michael van Laack.

Minstens drie doden. Aldus de afschrikwekkende balans, die in deze minuten begint door te dringen.
De multi-culti in Frankrijk – het verbijsterend lange dulden van de opbouw van islamitische parallelle samenlevingen – wreekt zich thans. In Duitsland zou de daad al niet eens meer dan schouderophalend voor kennisgeving worden aangenomen. Zoals bekend hebben wij iets belangrijkers te doen. Wij moeten Het Virus onthoofden.

David Berger, die Nice bijna kent als zijn achterzak, stuurde mij zojuist per audio de eerste informaties over de plaats van de misdaad.

javascript:void(0);

Op Youtube zijn nu ook de eerste beelden beschikbaar van genoemde winkelstraat in de buurt van een kerk:

Update: Twee slachtoffers in de kerk ermoord!

Bij het opstellen van het spoedbericht was dit nog niet bekend. Twee van de slachtoffers werden IN de kerk vermoord, een derde voor de kerk. Bij de onthoofde vrouw gaat het om een 70-jarige, die waarschijnlijk juist aan het bidden was.

We moeten ervan uitgaan, dat ook deze verschrikkelijke daad tenminste in Merkel-Duitsland slechts een korte betrokkenheid zal bewerkstelligen. Een condoleance-telegram aan Macron, misschien hier en daar wat krokodillentranen….. en dat was het dan weer. Een debat over dat wij in Duitsland door de migratiepolitiek en het dulden van islamitische ghetto’s zoals b.v. in Duisburg, Keulen of Berlijn op weg zijn naar Franse toestanden? Oh gruwel, zoiets beweren zou knap rèèèèchts, democratie-vijandig, racistisch enzovoorts zijn!

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/10/29/nizza-drei-tote-bei-islamischem-terroranschlag-frau-in-der-naehe-einer-kirche-enthauptet/