Islamitisch terrorisme in Wenen: De Roden en de Groenen hoopten op rechts-radicale daders!

Door: Michael van Laack.

Zes plaatsen van misdaad, mogelijk twee daders (één ervan doodgeschoten), vier dode voorbijgangers en 18 gewonden, waarvan een deel levensgevaarlijk. Dat is de voorlopige balans van een terroristische aanslag gisteravond in het Eerste Weense District, het hart van de voormalige Keizersstad aan de Donau.

Een zoveelste aanslag op vrijheid en democratie! Voor het van Linksgroen doordrenkte deel van de politieke klasse van Duitsland zou het echter zeer belangrijk zijn geweest on na de islamitische terreur in Parijs en Nice melding te kunnen maken van een afleidende Nazi-bevrijdingsslag!

Zwaar bewapend en voorzien van een munitiegordel ligt de neergeschoten terrorist (volgens inlichtingen vanuit het Oostenrijkse Ministerie van Binnenlandse Zaken een IS-sympathisant) ook nog uren later voor de Ruprechtkirche, de oudste kerk van de stad, aangezien er nog wordt gewacht op een dynamiet-robot, die de situatie moet ophelderen.
Intussen verklaart na middernacht na de minister van Binnenlandse Zaken ook nog Bondskanselier Kurz, dat ervan wordt uitgegaan, dat de bewapening van de nog voortvluchtige terroristen waarschijnlijk vergelijkbaar “professioneel” is.

Aangezien de terroristen hun moordwerk deden in de buurt van de Weense synagoge, hadden alle oprechte en fatsoenlijke politici en journalisten vanzelfsprekend meteen last van een tunnelvisie.

Dat moeten rechtsen geweest zijn – Basta!

Aldus in elk geval de eerste reacties van niet alleen de gebruikelijke verdachten, zoals bv. Sawsan Chebli, die het “Nooit meer!” tot de basis van haar tweets maakt en daarmee de terroristische daad verbindt aan de Jodenvervolging door de Nationaalsocialisten. Dat kunnen alleen maar Nazi’s geweest zin. Punt uit!

Misschien zelfs personen, die al eens in hetzelfde hotel als Jörg Meuthen of Tino Chrupalla hebben gewoond. Voor de staatssecretaris-in-de-wacht zou dat waarschijnlijk het ultieme bewijs zijn geweest, dat de AfD medeverantwoordelijk is.

Ook voor de Habeck-fluisteraar Michael Kellner stond al gauw vast, wie er in Wenen met stormgeweren en munitiegordels op pad was.

Ongeloofwaardig was ook de stellingname van de Bondskanselier van vanmorgen: De Islam hoort bij Duitsland, maar het Islamisme is onze vijand? Misschien nog eens erover nadenken, of de Koran en de Hadiths niet tóch iets met de daden te maken hebben!

Het instrumentaliseren van de slachtoffers is walgelijk!

Het is me er bepaald niet om te doen, uitvoerig te blijven zwetsen over de gevolgen van de migratiepolitiek of over de toenemende tweespalt tussen de westerse samenlevingen. Daarover hebben velen, en ook wij op dit blog, al het nodige geschreven en zullen dat zeker ook in de toekomst steeds weer doen.

Ja, iets kan op het eerste gezicht op een rechts-radicale achtergrond gewezen hebben (de plaats aan het begin van de aanslag), evenwel duidde alles van begin af aan op een islamitische achtergrond (de tactiek en het wapen-equipment).

Maar voor mij overheerst thans het treurige. En ik ben verbijsterd over al datgene, wat ik in de zonloze uren weer aan politiek vullis – helaas ook rechts, maar vooral links – moest lezen.

Een brute scene, maar geen voyeurisme!

Ik heb deze nacht lang met mezelf geworsteld, of ik de video aan de tekst zou toevoegen, of dat het verstandiger zou zijn om daarvan af te zien, omdat zoiets tegemoet komt aan aan de lusten van voyeurs. Ik kwam tot slotsom: Het moet worden getoond.

Misschien zal het deze of gene haat-reageerder van welke kleur ook dan duidelijk worden, wat hier gebeurd is: Een mens, die nog vele jaren had willen leven, lachen en liefhebben, ligt nu misschien al op een koude metalen tafel van de gerechtelijke medische afdeling.

Maar wat maken politiek en media van dit drama en van de onvoorstelbare pijn van ouders, broers en zusters, kinderen of vrienden? Schaamteloos en met het bloedige partij-schuim op de lippen is men er reeds in de eerste uren na de gruwelijke gebeurtenis als de kippen bij, om er voor zichzelf en de zijnen een politiek slaatje uit te slaan, arm aan feiten, maar effectief!

(Vertaler: Video kon helaas niet worden overgenomen)

Moreel zijn wij allang dood!

In Wenen waren moordenaars geheel openlijk op pad. Dat is het punt. – In Oostenrijk, Frankrijk of Duitsland: Wij leven in samenlevingen, waarin steeds meer mensen openlijk hun haat op straat met zich meedragen. Zonder twijfel heeft dat iets te maken met de Islam, tevens een beetje met rechts- en links terrorisme.

Dag na dag verruwen de zelfkanten van de samenleving, de religieuze en politieke uitersten steeds meer. Omdat het Midden verdampt, omdat het de burgers in de steek laat. De sociologische onderlaag groeit vooral dankzij de ongebreidelde “immigratie” vanuit Afrikaanse staten. Zowel in monetair als in intellectueel opzicht. Dat is de voedingsbodem voor elke soort van fanatisme.

Eenieder zal volgens zijn ‘façon’ zalig worden? Het Midden en de conservatieven hebben decennialang gefaald. The point of no return is bereikt!

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/11/03/terroranschlag-in-wien-der-linksgruene-teil-deutschlands-hofft-auf-rechtsradikale-tat/