PADERBORN: SYRIËR RIJT DE KEEL VAN ZIJN ECHTGENOTE OPEN

Door: David Berger.

In het beschouwelijke Paderborn zou een Syriër (29) zijn vrouw Nuha H. (20) in de auto de keel hebben doorgesneden. De vrouw, moeder van drie kinderen, bloedde ter plaatse dood.

Terwijl de hele wereld belangstellend naar de VS en de verkiezingen aldaar kijkt, blijft in Duitsland alles bij het oude: Nadat een man uit Paderborn – aldus het politiebericht – dinsdagnacht, 03.11.2020, telefonisch meldde, zijn vrouw te hebben gedood, vonden agenten van het districtspolitiebureau Paderborn in een PKW een stoffelijk overschot. Ambtenaren van de recherche Bielefeld stelden het onderzoek in.

in een golf van razernij de keel doorgesneden

Voor zover momenteel bekend meldde een 29-jarige Syriër zich tegen 23.10 u. d.m.v. het alarmnummer bij de politie Paderborn. Hij verzocht de ambtenaren, naar een adres in Sennelager te komen en belde af. Pogingen van de politiepost om terug te bellen, bleven onbeantwoord. Tegen 23.20 u. meldde de man zich opnieuw en gaf aan, zijn vrouw te hebben gedood. De politieagenten vonden in de straat Am Heilandsfrieden het stoffelijk overschot van een 20-jarige Syrische staatsburgeres en hielden de verdachte nog ter plaatse voorlopig aan.

Volgens informaties van BILD https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/paderborn-passanten-finden-frau-mit-durchgeschnittener-kehle-73755474.bild.html “was er in het huwelijk al langer sprake van stress. De twee hebben samen drie kinderen, die twee nachten bij familieleden waren ondergebracht. Dinsdagavond wilden de echtelieden de kinderen ophalen.

Tegen 22.30 u. hoorde een omwonende verschrikkelijke kreten. Blijkbaar had Wahid S. zijn vrouw voor het huis met een mes aangevallen.

Volgens berichten van BILD reet hij zijn echtgenote in een golf van razernij de keel open. Zij bloedde ter plekke dood.

Arrestatiebevel tegen Syrische echtgenoot

Hoofdcommissaris van politie Ralf Gelhot leidt de recherche “Sand”, die samen met Justitie Paderborn werkt aan de opheldering van het moorddelict. Justitie Paderborn heeft in de loop van de dag een arrestatiebevel wegens moord tegen de Syriër ingediend bij het Kantongerecht Paderborn.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/11/04/paderborn-syrer-schlitz-seiner-ehefrau-die-kehle-auf/