Berlijn: Islamitische basisscholier bereid, zijn onderwijzeres te onthoofden!

Door: Michael van Laack.

Ik geef toe: Aan het einde van mijn tijd op de basisschool en aan het begin van de tijd op het Gymnasium heb ook ik me deze of gene lerares wel eens brandend op de brandstapel voorgesteld. Omgekeerd kreeg ik zo nu en dan de aanwijzing: “Als je nu niet stil bent, maak ik je een kopje kleiner!”. Dit alles had echter niet het gehalte van de bedreigingen van een elfjarige basisschoolleerling in Berlijn-Spandau, een paar dagen geleden.

Want noch gaf ik uiting aan het voornemen, een lerares te wurgen met mijn rozenkrans, omdat ze zich onfatsoenlijk had gekleed, noch zou de frustratie van de leraar vanwege mijn betweterige manier van doen ertoe hebben geleid, dat hij de bijl uit de kelder was gaan halen. De leden van de kid-club van Allah en Mohammed hebben echter duidelijk minder gevoel voor humor!

Moord op Paty in Parijs voorbeeld voor een elfjarige

Zo nu en dan zijn er oudergespreksdagen. Ook ik ervaar dergelijke samenkomsten grotendeels als overbodig en vooral als onvruchtbaar. Hoe dan ook! De onderwijzeres van de Christian-Morgenstern-basisschool had in haar klas op de komende bijeenkomst gewezen en, het moet worden toegegeven, in typisch socialistisch bevelsjargon verklaard: “Deze gesprekken zijn belangrijk, omdat er problemen besproken worden. Ouders, die niet meewerken en er niet aan deelnemen, moeten rekening houden met de consequenties.”

Voor de trouwe leerling van de schijngod Allah een absolute No-go. Niet-Moslims hadden Moslims niets te bevelen, zo was hij van mening. De eer van zijn ouders te verdedigen was voor hem de hoogste plicht! En: “Als dat gebeurt, omdat mijn ouders niet gekomen zijn, dan doe ik met jou hetzelfde, als die jongen met die leraar in Parijs https://www.tagesspiegel.de/politik/lehrer-in-paris-enthauptet-was-ueber-den-taeter-und-die-tat-bisher-bekannt-ist/26286958.html.”

Wie de Profeet beledigt, mag worden gedood!”

Een week geleden al had de toekomstige middelbare-school-spijbelaar en mogelijk ook lid van het Berlijnse Huis van Afgevaardigden vanaf 2035 (Uiteindelijk schuilt er in de veelkleurige leden der bevolking een meer dan gemiddeld hoog potentieel) met betrekking tot een minuut stilte duidelijk gemaakt: Wie de Profeet beledigt, mag worden gedood! Ik wil niet hebben, dat jullie dat met dat stil zijn hier doen!

Het onderwijzend personeel heeft – nadat het incident tevergeefs was aangekaart bij een groot overkoepelend orgaan, per omgaande haar ontzetting tot uitdrukking gebracht. En vanzelfsprekend er op gewezen, dat dit gedrag voor Moslims volkomen atypisch zou zijn, waardoor ook de politiek reeds optimaal voorgelichte andere kinderen in zijn klas zich ontzet hadden getoond.

Welke consequenties zal het gebeurde hebben?

In één woord: Geen! Er zal nu vanzelfsprekend een gesprek plaatsvinden met Jeugdzorg en andere kringgesprekken met het betreffende kind, zijn vervolgens onteerde ouders en de mede-leerlingen. Misschien ook een kort debat in het verantwoordelijk schoolorgaan ter verdere preventiemaatregelen op Berlijnse basisscholen. Vervolgens zal echter snel de rust terugkeren. Tot de volgende individuele zaak of tot op het tijdstip, waarop de leerling – wat dan vanzelfsprekend niemand kon voorzien – feitelijk een kapitaal misdrijf zal begaan.

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/11/11/berlin-grundschueler-bereit-seine-lehrerin-zu-enthaupten/