De waarheid over Corona

UITGEREKEND ARTE REDT HET TELEVISIE-KIJKEN

Door: Manfred Rouhs.

De berichtgeving van de politiek-correcte media over alles, wat met het onderwerpen-complex Corona te maken heeft, gaat steeds meer lijken op het oorlogsnieuws van de Duitse Wochenschau in de jaren 139 tot 1945. Goed en kwaad worden streng gescheiden, wat juist- en wat verkeerd is, schijnt totaal niet de vraag te zijn: wie de pandemie-politiek van de Duitse regering bekritiseert, wordt bestempeld als Coronaverloochenaar, hem wordt het virtuele aluhoedje opgezet. Van genuanceerde stemmen is geen sprake meer.

In deze situatie heeft uitgerekend het Duits-Franse gemeenschappelijke project ARTE een objectieve bestandsopname gepubliceerd van de Corona-ontwikkelingen in Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met licht en schaduw en vele tinten grijs: Televisie vanuit een andere, voor ons Duitsers ongewone wereld.

Het bericht laat ons niet alléén, maar óók deelnemen aan de angst van artsen en juristen, analytici en juristen voor maatschappelijke boycot, die hen bedreigt, wanneer ze open en eerlijk hun mening geven. Want wie nu, in de totale politieke en mediale uitzonderingstoestand, niet meegaat, die belandt niet alleen aan de schandpaal van de gepubliceerde mening. Hij moet in de toekomst ook nog vrezen voor zijn baan. Aldus worden meningen geproduceerd en mensen geïnformeerd.

Eén van de commentators van deze video bij Youtube brengt het ter sprake:

“Sinds maanden het eerste journalistiek overtuigende werk zonder enige framing. Arte. De laatste der Mohikanen…”

Dus snel downloaden, vóór Youtube de video wist!

Door: Manfred Rouhs.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2020/11/die-wahrheit-ueber-corona/