Erdogan doet, wat hij wil en de EU kijkt laf toe

DUITSE MARINE WORDT TERUGGEFLOTEN

Door: KEWIL

Zondag werd een Turks vrachtschip 150 kilometer voor de kust van Lybië door een fregat van de Bundeswehr op bevel van de EU vanuit Rome (Actie Irini) tegengehouden op verdenking van wapensmokkel en moest worden doorzocht. Kort daarop liet de Turkse sultan Recep Tayyip Erdogan zijn schoenpoetsers in ‘Almanya’ opbellen om daartegen te protesteren. Onmiddellijk werd de actie gestopt en de schroot-marine van Merkel onder Opperbevelhebster A(nnegret) K(ramp) K(arrenbauer) droop als een geslagen hond af. Ertegen protesteren, ho maar. Het is de nieuwste brutaliteit van de Turkse president en opnieuw een falen van het Westen.

Erdogan doet letterlijk, wat hij wil, incasseert van de EU en van Berlin nog ettelike miljardenbedragen, om het tegendeel te doen van wat de EU wil, en onze politieke mannelijke en vrouwelijke pantoffelhelden hangen als marionetten aan zijn touwtjes.

Erdogan mengt zich m. b. t. de islamitische DITIB direct in de Duitse binnenlandse politiek, beledigt de Franse president Macron, kaapt Syrisch staatsgebied van de Koerden, helpt het islamitische Azerbeidsjan tegen de christenen in Armenië, op wie de Turken reeds een volkerenmoord hebben gepleegd, wil de Grieken verdrijven van hun eilanden en eist hun zee op voor Turkije, en stelt in de Middellandse Zee voor zichzelf olie- en gaswinning veilig rondom het reeds 70 jaar geleden illegaal door de Turken bezette Noord-Cyprus.

Daarnaast incasseert hij miljarden van de onnozele Duitse kanselier Merkel, opdat hij “vluchtelingen” voor Europa tegenhoudt, en stuurt ze desondanks door middel van chantage. En precies daarbij past ook zijn wapenexport naar Lybië. Zijn bondgenoten aldaar zitten namelijk aan de kust, en hiermee heeft Erdogan een nieuwe troefkaart tegen de EU. Nu kan hij Mohammedaanse “vluchtelingen” en asielzoekers niet alleen vanaf de Bosporus, maar ook vanuit Lybië naar Europa sturen. Daarmee heeft hij de EU in de tang.

Men moet Erdogan, oftewel zijn strategische vooruitziende blik, waarbij hem t. o. v. de onbeholpen lafaards en volslagen idioten in Berlijn en Brussel de islamitische verovering van Europa tamelijk gemakkelijk valt, steeds opnieuw bewonderen. (Zie hierover ook Tichys Einblick! https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/aus-aller-welt/kommandiert-erdogan-eine-deutsche-fregatte-im-un-einsatz/)

Door: KEWIL.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2020/11/erdogan-macht-was-er-will-und-die-eu-guckt-feige-zu/

Een gedachte over “Erdogan doet, wat hij wil en de EU kijkt laf toe

Reacties zijn gesloten.