ZDF: Corona-racisme Duitsland onverdraaglijk – Black Lives First wordt vergeten!

Door: Michael van Laack.

Ogenschijnlijk groeit bij onze staatsgetrouwe media de vrees voor de dag, waarop er geen reden meer bestaat voor mondkapjesplicht en andere restricties. Daarom wordt er een nieuw vat opengetrokken: Wij slechte Europeanen en dan in het bijzonder Duitsers kopen dubbel en dwars vaccinatie-doseringen op, het duidelijk waardevolle BLM-ras blijft met lege handen achter. Omdat Afrikaanse landen nu eenmaal geen geld zouden hebben om er voldoende voor te zorgen.

De bezorgdheid, die in het huis van net media-imerium te Mainz heerst is ergens wel te begrijpen. Want zolang de Afrikanen niet over de hele linie zijn ingeënt, kunnen de Nazi’s alhier (de AfD dus) en andere vluchtelingen-vijanden argumenteren: Wie niet is gevaccineerd, laten wij niet binnen. Want met het oog op het binnenland vertegenwoordigt het “verzorgende denken” zoals bekend het standpunt: Wie niet is gevaccineerd, mag geen restaurant, voetbalstadion of theater in.

Kent het virus een verschil tussen arm en rijk?

“Het mijn-natie-eerst-virus heeft zich verspreid,” meent de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel https://www.zdf.de/nachrichten/politik/corona-impfstoff-gerechte-verteilung-weltweit-100.html. Dat ergert niet alleen de sociaaldemocraten, steeds heeft immers in de vluchtelingenpolitiek gegolden: “Afrika eerst”. Ook had het door de BLM-beweging inmiddels iedereen duidelijk moeten zijn, dat “het zwarte leven” niet slechts net zozeer telt als het overige leven, maar dat het uitdrukkelijk moet worden beschouwd als wáárdevol.

Van waardevol te spreken in verband met oude witte mannen, zou ongetwijfeld irriterend zijn voor velen van onze tijdgenoten.
Gabriel houdt Corona voor een brandblusser voor crisissen in landen met lage inkomens. Terwijl het degenen met lage inkomens in Duitsland überhaupt niet zou treffen. Dat is een angst, die in deze dagen eigenlijk door de “Nazi’s” zou worden aangescherpt.

Gates-stichting financieel te zwak – Duitsers moeten helpen

“De Gates-stichting steekt samen met andere partners momenteel honderden miljoenen euro’s in vaccin-producenten en globale organisaties, teneinde een wereldwijd rechtvaardiger verdeling van Corona-vaccins te garanderen,” juicht het ZDF. Eigenlijk zou de grootste Samaritaan, die de wereld ooit gekend heeft, dat niet alleen kunnen heffen. Er ontbraken 38 miljoen Amerikaanse dollars, om heel Afrika en andere geselecteerde, voor het merendeel islamitische financieel zwakke staten in hun geheel te kunnen laten vaccineren.

Duitsland zou weliswaar al via omwegen kunnen deelnemen aan de gezondheidsbescherming van zwarte Afrikanen in het algemeen met ca. 8,5 miljard Euro, door middel van diverse projecten, maar nu is er een veel groter gebaar nodig. Aangezien de meeste staten afhaken, moet Duitsland het grootste deel ten laste nemen. Al het andere zou racistisch zijn.

Corona kan migratieplannen vernietigen

Want wat hebben we aan het migratiepact, dat Merkel ons helemaal vrijwillig in de schoenen heeft geschoven, als ze allemaal doodgaan aan Corona, of elkaar bij sociale- en andere onlusten afmaken. Europa heeft meer veelkleurigheid nodig. Veelkleurigheid is thans nu eenmaal zwart. Wie dus Europa wil redden, moet tegelijkertijd – of het liefst allereerst – Afrika redden van Corona.

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/12/04/zdf-deutschlands-corona-rassismus-unertraeglich-black-lives-first-ist-vergessen/