“Allahu Akbar”-gejubel bij de begrafenis van de moordenaar van Samuel Paty

Door: Michael van Laack.

Bij de begrafenis van de moordenaar van Samuel Paty, de Franse leraar, die midden op straat werd vermoord https://philosophia-perennis.com/2020/11/05/sheikh-enthauptung-des-franzoesischen-lehrers-ist-eine-grosse-ehre-fuer-alle-muslime/ hebben zich afschrikwekkende scènes afgespeeld, die een voorproefje leveren, van wat ons op Duitse islamitische kerkhoven nog te wachten zou kunnen staan, wanneer de islamitische moordenaars van ónze gezinsleden worden begraven.

De begrafenis vondp laats in Tsjetsjenië, het vaderland van de 16-jarige Abdullakh Anzorow. Daarheen was zijn stoffelijk overschot afgelopen zaterdag vervoerd. Ten eerste, omdat Frankrijk al zonder meer geen begrafenis zou hebben toegestaan op de bodem van le Grand Nation, ten tweede, omdat in de aarde aldaar op de dader meer zegen van Allah rust.

Video-Player

Anzorov was op 18 0ktober door de politie neergeschoten, kort nadat hij de leraar had onthoofd. Het misdrijf van de leraar had bestaan in het gebruik van Mohammed-karikaturen tijdens de les. In Duitsland werd van Groen-Linkse zijde na de bloeddorstige daad onmiddellijk de discussie gestart of Mohammed-karikaturen moesten worden toegestaan, of niet. De onthoofding zelf speelde in deze kringen geen bijzonder grote rol. Daarmee in aansluiting bleef het medeleven binnen de perken.

Een leeuw van de Islam

In zijn vaderland zijn veel mensen enthousiast over de daad van de 18-jarige. Een straat in zijn geboortedorp werd terstond naar hem genoemd en de predikant bij de teraardebestelling noemde hem een “Leeuw van de Islam, waarvan spoedig grote roedels over de verlaten steppen van de kruisridders zouden trekken, teneinde door hun bloed de bodem wederom vruchtbaar en bloeiend te maken.” Een geweldig vooruitzicht, niet? Hopelijk is de Corona spoedig voorbij, zodat deze roedels eindelijk weer “Asiel” kunnen roepen!

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/12/07/allahu-akhbar-jubel-bei-beerdigung-des-moerders-von-samuel-paty/