Burgemeester van Dormagen: Scholieren moeten de politie waarschuwen, als ze mensen zien zonder mondkapjes

Door: David Berger.

In een persoonlijk kort statement heeft de burgemeester van Dormagen Erik Lierenfeld (SPD) scholieren ertoe opgeroepen om de politie te waarschuwen, zodra ze onderweg mensen zien, die zonder mondkapje op pad zijn en de scholieren er zelfs nog toe aansporen om zelf geen mondkapje te dragen. Dit zijn Corona-verloochenaars of andere gekken, waartegen men dient op te treden.

Gedwongen opname voor “Covidioten”

Hoe belangrijk voor het “Nieuwe Normaal” dergelijke medewerking van de bevolking, ook al van de kinderen, is, tonen verdergaande plannen aan, zoals ze reeds in Baden-Württemberg bestaan. Aldaar moeten Corona-quarantaine-verbrekers gedwongen worden opgenomen:

“Baden-Württemberg wil hardnekkige Corona-quarantaineweigeraars gedwongen opnemen. Dit verklaarde de deelstaat-minister van Sociale Zaken Manfred Lucha (Groenen) dinsdag (8 december) na een kabinetszitting. In het vervolg moeten mensen, die ondanks besmetting met Corona niet in quarantaine gaan en niet tot rede te brengen zijn door andere sancties, in de toekomst door de politie gedwongen kunnen worden opgenomen in centrale ziekenhuizen. De verblijfplaatsen moeten tegen het weekeinde vastgesteld zijn.” (Bron: https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/baden-wuerttemberg-will-corona-quarantaenebrecher-zwangseinweisen-a3398510.html)

Boze tongen beweren nu, dat men daarom op zoveel mogelijk meldingen vanuit de bevolking aangewezen is, teneinde de leegstaande Intensive Cares te vullen met “Covidioten” in plaats van met de ontbrekende Coronapatiënten. Maar natúúrlijk is dat maar fakenews, afkomstig van de Rijksburgers en de Corona-verloochenaars.

Uitgescholden voor “Corona-Nazi”

Hoewel zijn strategie goed na te voelen is, oogst Lierenfeld op Internet, waar hij zijn video heeft gedeeld, vooral ontzetting. Een Dormagense burger schrijft hem bijvoorbeeld: “Heb vandaag een video van u gezien, waarin u de mensen oproept om anderen te verklikken. Ik ben noch Corona-verloochenaar, noch gek, maar moet absoluut niets van verklikkers hebben. En wie hiertoe oproept, moet zichzelf afvragen, of hij geen oppergek en Corona-Nazi is.” En een ander: “Wat mankeert u? U bent een burgemeester en zet kinderen tot verklikken aan? Ik hoop, dat u op staande voet uit uw functie vliegt. Walgelijk!”

En een vrouw, die is opgegroeid in de zg. DDR, ziet zichzelf herinnerd aan duistere tijden: “Ongelofelijk zoals de rode burgemeester Erik Lierenfeld kinderen en jongeren wenst te instrumentaliseren. Zoiets ken ik uit de tijden van de DDR. Toentertijd zette de sectorbeheerder ons ook aan tot verklikken. Voor zoiets mag men niet kiezen.”

Maar ook in het Nieuwe Normaal geldt nu eenmaal: Jong geleerd, oud gedaan, als men een goede socialist en een goede Duitser wil worden!

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/12/08/dormagens-buergermeister-schueler-sollen-polizei-rufen-wenn-sie-menschen-ohne-masken-sehen/