Duitse media: Volle laag tegen Trump

VALSE BERICHTGEVING OVER TELEFOONTJE MET BRAD RAFFENSPERGER

Door: Wolfgang Hübner.

Laat, zeer laat hebben zelfs de Duitse staatsmedia zich gerealiseerd, dat de door hen zo gehate Amerikaanse president Trump nog niet geheel aan het einde van zijn Latijn is. Want ook zij weten niet, wat er zich woensdag bij het congres in Washington zal afspelen.

En vooral: Met welk resultaat. De staatsmedia hebben hun consumenten immers ook lang genoeg zowel niet- als verkeerd geïnformeerd. Dan zijn de lezers van alternatieve media over de politieke en constitutioneel-rechtelijke mogelijkheden op deze niet alleen voor de VS beslissende dag al langere tijd veel beter op de hoogte.

Niets kon de hoge nervositeit bij ARD, ZDF, FAZ en alle andere strijdorganen beter documenteren als de momenteel op hoog niveau gespeelde ontzetting over een telefoontje van Donald Trump https://sciencefiles.org/2021/01/04/auch-2021-ard-tagesschau-ist-ein-schmierensender-der-lugen-uber-donald-trump-verbreitet/ met de minister van Binnenlandse Zaken van de staat Georgia, Brad Raffensperger. Volgt men de gepubliceerde valse berichtgeving hier te lande, dan zou Trump deze “held”(FAZ) zogenaamd als ultimatum hebben gesteld, om hem nog genoeg stemmen te bezorgen voor de overwinning bij de presidentsverkiezingen in Georgia. Dat zou inderdaad meer dan schandalig geweest zijn. Maar Trump, die via Twitter onmiddellijk over het telefoontje had bericht, maakte metterdaad de minister zeer indringend opmerkzaam op indrukwekkende bewijzen voor kiezersbedrog en manipulatie in zijn staat ( Zie bovenstaande video, hier het volledige, één uur durende gesprek https://www.youtube.com/watch?v=AW_Bdf_jGaA).

Of Trump dat handig heeft aangepakt, staat te bezien, maar is minder van belang. Belangrijker is, dat hij de minister enigszins in verlegenheid heeft gebracht. Want het telefoontje werd vanzelfsprekend opgenomen. De Democraten nemen de gebeurtenis te baat, om zich danig ontzet te tonen. Daarentegen uiten zij geen woord over de nieuwe groots aangelegde censuurmaatregelen tegen Trump-ondersteuners in het nieuwe jaar 2021 door machtige internetconcerns. Ook in de Duitse staatsmedia zal men hierover niets vinden.

Daarentegen brengen deze thans grootscheeps de boodschap naar buiten, dat alle tien de vroegere Amerikaanse ministers van Defensie hun zorgen zouden hebben uitgesproken over een eventuele inmenging in de strijd om de verkiezingsuitslag ten gunste van Trump. Want de vredelievende overdracht van de macht na de verkiezingen is het kenmerk van de democratie. Precies dezelfde ministers van Defensie zijn het, die vanwege de Amerikaanse oorlogen en openlijke of heimelijke interventies in Lybië, Afghanistan, Irak, Syrië of de Oekraïne bijna allemaal veel bloed en dood op hun geweten hebben. Dat zijn “kenmerken”, die het presidentschap van Donald Trump zoals bekend veel minder belasten.

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/01/deutsche-medien-volle-pulle-gegen-trump/