Paniekzaaierij met fakenews: Overbelaste crematoria

Door: David Berger.

Het behoort tot de huidige paniekzaaierij, die de burgers de nutteloze lockdown toch nog probeert te verkopen als noodzakelijk, dat er steeds vaker berichten verschijnen over overbelaste mortuaria en crematoria. Bijvoorbeeld in Saksen. De politica Barbara Lenk was vandaag met twee collega’s in crematorium Meissen aanwezig en doet wezenlijk uitvoeriger verslag dan de krantenkoppen van de Merkelmedia het doen.

Op Facebook schrijft ze:

“Met de districtshoofden Annett Schön en Dieter Vogt, alsmede met de wethouder Oliver Eggert was ik vandaag in het crematorium Meissen, om me objectief te vergewissen van de situatie aldaar. In de pers werd tot nu toe een dramatisch beeld geschetst.

Cliëntèle uit heel Duitsland in Meissen

Het is een feit: Ja, er zijn veel – ook opgestapelde – doodskisten te zien. Er werd ons bericht, dat de aantallen duidelijk hoger zijn als normaal. Momenteel vinden er per dag 60 crematies plaats. Een crematie duurt ca. 30-45 minuten. In 50 procent van de gevallen gaat het om Corona-doden. [vermoedelijk in verband met Corona overledenen! – redactie]

De arbeidssituatie in het crematorium werd evenwel niet beschreven als catastrofaal of hoogproblematisch. De ovens functioneren en er is sprake van personele ondersteuning van de stad Meissen. Men kan ook zeggen – de medewerkers weten, wat ze doen. Dit trekt cliëntele uit heel Duitsland aan.

Volgens eigen zeggen voert het crematorium meissen met zijn twee ovens een derde van de saksische crematies door. Met veel dank aan de bedrijfsleider van het crematorium voor dit informatieve en constructieve gesprek!”(Bron: https://www.facebook.com/barbara.lenk.5015/posts/152988503257040)

In de media alleen maar verbreiding van paniek

Barbara Lenk hierover: Voor mij is het belangrijk om er neutraal en zakelijk over te berichten. In de media wordt alleen maar paniek verbreid.”

Daar komt nog bij, dat men “Corona-doden” vanwege de vrees voor een besmettingsrisico met voorrang cremeert, wat vervolgens natuurlijk leidt tot meer volledige belasting in de crematoria.

Maar juist deze paniekzaaierij heeft het systeem-Merkel nodig om zijn plannen voor de komende maanden te realiseren. Zojuist bericht de Focus https://www.focus.de/gesundheit/news/aktuelle-corona-lage-im-ticker-corona-pandemie-merkel-will-lockdown-offenbar-massiv-verschaerfen_id_12870291.html: “Uit angst voor de mutaties van het Coronavirus plant de Kanselarij rondom Angela Merkel kennelijk een duidelijke verscherping van de lockdown. Dat bericht de “Bild”- krant.
Nagedacht wordt bijvoorbeeld, of het plaatselijke- en lange-afstandsverkeer compleet moet worden gecanceld. Ook een uitgaansverbod komt ter sprake, aldus het bericht, evenals een homeoffice-verplichting.
Minister van Verkeer Andreas Scheuer onderzoekt momenteel, hoe in zo’n geval de verzorging van de bevolking te waarborgen zou zijn.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/01/14/panikmache-mit-fakenews-ueberlastete-krematorien/