Berlijnse imam: Vrouwen moeten in hun huizen ingesloten blijven

Door: David Berger.

“Een preek, die sprakeloos maakt. De Al-Nur-Moskee in het Berlijnse stadsdeel Neukölln: Sjeik Abdel Moez al-Eila houdt tot de gelovigen zijn vrouw-verachtende preek, die reeds op Internet rondgaat” – aldus de Bildkrant, die bericht over deze verbijsterende preek en daartoe de video met ondertiteling heeft gepubliceerd.

Unser Mitteleuropa https://unser-mitteleuropa.com/berliner-imam-frauen-duerfen-das-haus-nicht-verlassen/ heeft hierover enkele passages vertaald en gepubliceerd:

“De meeste huwelijksproblemen hangen hiermee samen: “Toen ik met haar trouwde, was ze mooi en slank. Ze zei altijd leve dingen. Nu is ze een en al vet en beenderen en heeft een verbeten gezicht. Als ik haar aankijk, doet ze me denken aan – Allah zij mij genadig – Satan! Sommige mannen zeggen: “Mijn vrouw heeft niet de schoonheid van de vrouwen, die ik op de televisie zie.” De vrouwen op de televisie kronkelen als slangen.

[…]

Op TV kan men zien, hoe een vrouw naakt optreedt – haar boezem, haar hals, haar armen en zelfs haar dijbenen. Zij is naakt. Zij kronkelt en bezigt vulgaire taal. Een man denkt automatisch: Dat is mijn soort vrouw! God beware me! Maar wat wil je van deze vrouw? Houd je van de manier, waarop ze zich beweegt?! Wat bevalt je zo aan haar? Je kunt gaan en naar zo’n vrouw zoeken. Daar zijn vele verhalen over geschreven.

“Bovendien mag een vrouw niet weigeren, om met haar man te slapen”

[…]

Bovendien mag een vrouw niet weigeren, om met haar man te slapen. Zij mag geen excuses bedenken of gebruik maken van voorwendsel. De profeet Mohammed heeft gezegd, wanneer een man zijn vrouw bij zich in bed roept en zij weigert … “Kom hier! Ik wil je!” Maar zij weigert en slaapt in … De engelen zullen haar vervloeken, tot zij ontwaakt. Wanneer een vrouw zich buiten het bed van haar man de slapen legt, zullen de engelen haar vervloeken, tot zij ontwaakt.

Een echtgenote mag niet onder welk voorwendsel dan ook “neen” zeggen. Zelfs als een vrouw haar periode heeft, is er niets, wat haar man ervan weerhoudt, om tot zijn genoegen gebruik te maken van haar lichaam, zolang hij haar vagina maar vermijdt… Zij trekt over haar vagina een tanga aan en hij kan zijn gang gaan en genieten van haar lichaam.

Aisha heeft gezegd, dat de profeet Mohammed over haar vagina een tanga aantrekke en vervolgens de rest van haar lichaam tot zijn genoegen gebruike. Hoe beleeft een man plezier aan zijn menstruerende vrouw? Welnu, hij heeft haar hele lichaam, behalve de vagina en de anus. Dat is toegestaan (halal).

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/02/04/berliner-imam-frauen-muessen-in-ihren-haeusern-eingeschlossen-bleiben/